Dítě snědlo lepicí část kapesníků. Hrozí riziko?
Ahoj holky, už mě asi opravdu klepne. Manžel byl s malou 11 měsíců venku a když přijeli, tak si malá hrála s papirovejma kapesnickama. Vzala jsem je a chybělo na nich to lepitko. Byly nové. Manžel samozřejmě nevěděl, jestli tam bylo nebo ne, ale dle mé bylo. Nikde jsem ho nenašla. Může to být problém? Kvůli tomu plastu a lepidlu nebo co to tam je? Ach jo 😓
Zkus ji pořádně kouknout do pusy, syn si takhle na patro nalepil samolepku z banánu 🙈
Me malej 7 mesicu vcera na plavani spolkl kiusek molitanove hracky, normalne to uzmoulal dasnickama, ani nema zuby 🤦🏼♀️ je to taky plast a docela velkej, tak ted zkoumam plinky, jestli to vyjde. Doktorce jsem ani nevolala, pockam 2-3 dny co se bude dit.
Zkus prohlédnou pořádně oblečení. Dcera si lepítko z kapesníků nějakým záhadným způsobem nalepila dovnitř na rukáv.
Pokud ho nemá nalepené někde v puse, ale spolkla ho, měla by ho vykakat. Spíš by mohl být problém, když by se jím začla dusit. Zkontroluj pusinku, ale pokud už ho spolkla nemělo by jí to nic udělat. Možná ho někde najdeš nalepené.
Ahoj, tak pusu jsem prohlédla a nic, nikde jsem to nenašla. Tak uvidíme. Nedusi se, nekasle. Každopádně všem díky za rady a nápady. 😉

Měla by ho normálně vykakat...😉 Neměl by být problém... pár dní hlídej plenku..