Jak na pobyt venku s ročním dítětem za deště?
Zdravim maminky, zajímají me vase zkusenosti jak to mate s pobytem venku s asi ročníma prckama. Ted s podzimem jsem objednala SoftShell výbavu a gumove capacky a mam v planu s malym chodit na zahradu a hriste i kdyz bude vlhko nebo lehky destik. Ale uvidime jaka bude realita. Kočár moc nemusi a nositko take ne momentalne. Jeste nechodi, jen okolo nábytku. Diky za vase názory a zkusenosti
@zuzineckah tak ono pokud někdo chodí za každého počasí protože ho to fakt baví, tak proč ne 🙂 já to tak rozhodně nemám, ale někdy mě to mrzí, jenže nutit se do toho nechci 😅 ale jestli to budou děti vyžadovat až si budou umět říct, tak to je jiná, to je asi jediný co mě může donutit 😅
Chodila jsem s dcerou za každého počasí. Neexistuje špatný počasí, ale špatný oblečení. Teď ve 14 letech je to holka do nepohody, kterou nerozhodí déšť, sníh nebo zima a dle jejího vyprávění mi přijde odolnější než leckterý její spolužák.

@zuzineckah No s mantrou nebo bez, ono to nakonec na kazde pocasi vyjde, kdyz clovek nechce sedet doma a cekat, az prestane prset nebo ani nevyleze ze strachu, ze by prset mohlo zacit ;)