icon

Jak uspat dvouměsíční miminko v horkém létě?

jizerina
28. čer 2024

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Máme téměř dvouměsíční dcerku a v těchto vedrech ji nejde usnout. Máme malý byt a je v něm horko. Dcerka nechce moc pít a má s potíže s usínáním. Nevíme si rady jsem čerstvá matka.

gdpr
28. čer 2024

Ja by som skúsila kúpiť ventilátor samozrejme namieriť niekde do rohu miestnosti aby na malú nefúkalo ale predsa to ochladí miestnosť

sigyn
28. čer 2024

Nám pomáhalo dávat mokrý hadr na okno (jakože hodně mokrý).

kubesovaadelka
28. čer 2024

@jizerina jak radí holky, plus já dávala i mokrou látkovou plenu za hlavu postýlky a na bok postýlky, k posteli dala hrnec s vodou ať nemusím cestovat po bytě a jak už to bylo suché nebo skoro suché, tak jsem namočila znovu

orangutan123
28. čer 2024

@jizerina přes den máme zavřená okna, v noci otvírám vše, co jde. Zatemňovací závěsy, přes noc do okna mokrou látkovou plenu, máme mobilní klimatizaci..je to spíš dražší větrák ale furt lepší jak drátem do okna, děti nechávám jen v plence. My tu máme i přes noc 27 stupňů, takže mazec

sorboni30
30. čer 2024

@jizerina my jsme si koupili klimu prenosnou. Není draha. Vychladim pokoj a vypnu. Sice je tam pak v noci teplo, ale důležité je aby malá usnula..a daří se. Jinak pokud se nedá tak ty mokré pleny

srnii
30. čer 2024

My jsme pouštěli větrák, pomáhala jí k usnutí i ten zvuk.

veronicka89
30. čer 2024

Já chodila uspat ven

megi89
1. črc 2024

Já koupila zatmňovaci závěsy, nám to hodně pomohlo.