icon

Je stolice u kojence s trochou hlenu v pořádku?

arwen666
21. led 2022

Ahoj holky mám nechutný dotaz je tato stolice ještě ok? Ptala jsem se doktorky a ta říkala že trochu hlenu nevadi ale jsem z toho nervózní 🤷‍♀️ malá má 12 dní pribira dobře jen ji trápí prdiky po kojeni než se vykaka

Je stolice u kojence s trochou hlenu v pořádku?
sirinfirst
21. led 2022

Malá má podobnou

sanyy22
21. led 2022

@arwen666 syn míval stejnou, skoro každej den. Doktor říkal že pokud nemá teploty, průjem apod... Nemám řešit. Teď na 6.5m

arwen666
autor
21. led 2022

@sanyy22 teplotu nemá a prujem nevím jak poznat ona už od porodnice kaka víc jak 10×denně jinak ji ma více méně pořád takovou

cuuza
21. led 2022

Bych řekla, že uplně normální, četnost se často upravuje s koncem šestinedělí... Některá mimča jsou prostě průtoková :D

anabel321
21. led 2022

@arwen666 ahoj, naše Valinka (4 týdny) to měla stejné. Po pár dnech se přišlo na to že je alergická na kravskou bílkovinu, je na UM, takže musí mít speciální mlíčko z lékárny. Jestli kojíš tak zkus vynechat na pár dní mléčné výrobky a uvidíš 🙂

arwen666
autor
21. led 2022

@anabel321 z toho mam prave strach at nemá tu alergii

petrane
21. led 2022

Mala měla to stejny,někdy vic hlenu,někdy zadnej..doktorka mi řekla,ze je to ok,ze děti jak si neumí odkaslat a vysmrkat,tak nekudy ten hlen jít ven musí🙂 jen kdyby byla krev,tak je to spatny

anabel321
21. led 2022

@arwen666 nic to není, zajděte si k DR ať Vám předpíše to speciální mlíčko jestli jste na UM a srovná se to do pár hodin. Malá to právě měla, myslela jsem že má rýmu a jde to ven se stolicí, ale pak se jí začla v plince objevovat krev a šla jsem radši k doktorce. Bylo mi řečeno že do půli roka to vymizí a nasadíme zase klasické UM.

anabel321
21. led 2022

@arwen666 Malá pije toto 🙂 a můžu pochválit 🙂

mamikry
21. led 2022

@arwen666 Barva je dobra, hlen byt muze. Pokud nebude hodne ublinkavat, nebude bolet brisko, nebude kysely zapach, nebo se ji neudela vyrazka, pak bych to neresila. Kdyby se objevily jine priznaky, mohla by byt alergie na mlecnou bilkovinu.

stef9328
21. led 2022

Moje mala mela hlen ve stolici asi do 5mesice. Dr rikala ze je to normalni a neresili jsme to. Samo to preslo tehda.

arwen666
autor
21. led 2022

@mamikry má bolení briska jinak nic k tomu a právě kojim tak jsi dám pauzu od všeho mléčného a uvidím

mamikry
21. led 2022

@arwen666 Urcite to muzes zkusit, ale jak pisu, pokud nema jine obtize, tak se to obcas deje. Nas maly hodme ublinkaval, stolice byla hlenovita, tmave oranzova a zapachala. Samozrejme to u kazdeho muze byt jinak.

arwen666
autor
22. led 2022

@arwen666 tak dnesk druhý den bez mléčných výrobků a malá po kojeni v klidu a hlen se zmírnil 🙏

pajas261
30. kvě 2022

Je tohle normální? Malá je plně kojena a je jí 6 týdnů.
Banán jsem nejedla a tohle vidím na plence poprvé. Trápí ji prdíky, ale přibývá na váze a jinak se zdá spokojená.

arwen666
autor
30. kvě 2022

@pajas261 to mi přijde jako nitky krve🤷‍♀️ zkuste vysadit mlecne výrobky jetsli nemá ABKM