Jsou to neštovice?
Ahoj holky, ráno měla malá pupínky dva jako od komára, ale teď jich má víc. Zítra půjdeme k doktorovi ale myslíte, že to jsou neštovice?
Ahoj, a jak to zacalo? Nestovice nejdříve zacnou cercenym flickem, plochym. Teprve v rade hidin az sni se z nich stavaji puchyrky a z puchyrku stroupky...
Já bych řekla, že jo, děti se teď z neštovic dostaly. Má to ve vlasech?
@michaela_2 to je možné, nemusi si tech skvrnek nikdo vsimniut. Ja objevila nejdriv uz zaschle nestovice - stroupky ve vlasech, teprve pak se zacaly delat po tele, tech uz jsem si vsimla ve fazi skvrnek.
Ahoj holky tak nakonec to fakt vypadá na poštípání, nechápu, že se to objevovalo v průběhu dvou dní. Ale doktor říkal, že se teď přemnožily černý malý mušky a ty koušou a byli jsme v parku, tak je to možný. Dneska už žádná další nepřibyla a ty původní začínají mizet.

@lwildova mohly by být podle fotky. Byla s nimi v posledním měsíci v kontaktu? Jinak doktorovi radim nejdříve zavolat, u naši pediatricky visí cedule ze s neštovicemi se nemá chodit do čekárny ani v době pro nemocne (je to hodně infekční ty první dny) a má se volat a domluvit individuální návštěva
Já u obou děti jen volala aby jim to zaznamenali do kart
Měli oba lehký průběh bez teplot