Kam umístit monitor dechu Babysense?

monkey8
25. črc 2017

Prosím o radu 🙂 dnes jsme si dovezli miminko z porodnice a řeším, kam umístit monitor dechu (zn. Babysense)? Bude snímat úplně pod matrací v postýlce? Máme matraci kokos - molitan - pohanka. Nebo dát monitor pod prostěradlo? Nebude to moc tvrdé? Jak to máte vyřešeno. Děkuji.

mikiva
25. črc 2017

Pod prosteradlo urcite je. Jde jen o to, aby matrace nebyla prilis silna.

alcar
25. črc 2017

Nam babysense pod 10cm matraci s kokosem nesnimal. Museli jsme poridit Nanny.

muhehehe
25. črc 2017

Normálně pod matraci, snímat bude. Však si to přece můžete i vyzkoušet (pro klid duše)- pustíte monitor, v prázdné postýlce, chvilku počkáte, a začne pípat ;)

muhehehe
25. črc 2017

Jinak máme 2 matrace - jedna je kokos-molitan-kokos, druhá je kokos-molitan-pohanka, snímá pod oběma. Taky máme babysense.

nijij
25. črc 2017

Babysence snímá vibrace matrace. Čili když tam bude mimi vytvaří dechem nějaké vibrace a to snímá. Když mimi zvedneš žádné vibrace se nevytvaří. Nedávno jsme to zkoušeli zda-li to funguje. Třeba u segry to snímalo kdy chtělo a zjistili jsme že ona nemá jednu bočnici a jestě přišoupnutou k manželské posteli. A tam to snímalo vibrace i od nich z postele. ..
My mame klasickou z gumotexu ( asi pěna?) velikost 7 a nikdy nebyl problém

eithelwing
25. črc 2017

Senzor máme také pod matrací a snímá bez problémů. Určitě ale vyzkoušet, ostatně kontrola senzoru by se měla provádět podle výrobce každý den. 🙂 Což dělám, aniž bych chtěla - po zvednutí miminka senzor vždy zapomenu vypnout. :D

35_a_budu_mamka
25. črc 2017

Mám Babysense a desku mám uprostřed postýlky pod matrací. Funguje bezchybně už 10 měsíců, snímá i sedící a stojící miminko☺

muhehehe
25. črc 2017

@eithelwing 😀 To mi něco připomíná.... jsme s manželem taky dost poctiví v každodenní kontrole...

pavca1982
25. črc 2017

Máme tento nejnovější monitor tam jsou desky dvě pod každou polovinou matrace, což je velká výhoda ,snímá bez problémů😉.

smudlinka24
30. črc 2017

My mame nedonosenatko, dali jsme radsi na matraci, tak jak to vyrobce doporucuje, je pod hnizdeckem v kterem je jeste tlusta zavinovacka, aby monitor netlacil. Az trochu vyroste, dame pod matraci. Tudle jsem malou davala do postylky jeste na slozenem velkem polstari, tak jak mi usnula pri kojeni abych nemusela budit a snimalo to taky.