icon

Kdy jste vyndaly z vajíčka novorozeneckou vložku?

soviicka
17. únor 2015

Naše princátko už má dva měsíce a týden a cca 4.4500kg a zdá se mi že jak to miloval, tak teď pláče - nebo spíše řve, když tam je. Když jsem to vytáhla, tak mi to příjde moc veliké. A trošku mu začínají trčet nožky - může ho dávat ve směru jízdy? děkuji za odpovědi

jamia
17. únor 2015

@soviicka Vajíčko, pokud je mi známo, musí být vždy proti směru jízdy. Novorozeneckou vložku jsem vyndávala v cca pěti kilech, ale má v sedačce jarní fusak Emitex. Zkus vyndat vložku a upravit popruhy tak, aby mu nebyly volné a případně mu tam dát fusak/deku.

jetynka
17. únor 2015

@soviicka Ano vajíčko jedině proti směru jízdy. Vložku jsme měli jen pár týdnů od narození. Jinak Klárka mi řvala v autě pořád, časem začala i blinkat. Tak jestli malému nevadí, že ho nakrmíš, pořádně neodříhne a pak cesta autem, naše Klárka tohle nesnášela a i občas teď když jedeme déle. Nebo je v sedačce skřípnutý a tlačí ho bříško. Ti dva nejstarší si od mala cestu autem užívali a je tomu dodnes, bylo dokonce jedno jestli byli po jídle nebo ne 🙂

bajana
17. únor 2015

@soviicka vajicko len proti smeru jazdy (inak sa ani neda priputat, ci ano?) a nohy trcat mozu, hlavicka nesmie, inak je sedacka zbytocna

soviicka
autor
17. únor 2015

právě že vždycky ve vajíčku rád seděl a cestoval - hned usnul a spinkal třeba i dvě tři hodiny. ale včera to byl mazec a to jsme jeli jen kousek 5minut tam a pak zpět a obě cesty řval a řval.

děkuji za rady - nejdříve zkusím vytáhnout tu podložku a dát ho tam jak se bude tvářit. No a pak asi se budu muset podívat po autosedačce 😀

nuali
17. únor 2015

Vytáhla jsem ji asi zhruba stejně jako ty. Probíhalo to u nás podobně, nejdřív tam krásně spinkal, že jsem si kolikrát brala i domů - jinak by přes den neusnul. V autě byl spokojený, líbilo se mu v sedačce. A najednou začaly hysterické záchvaty... Jen jsem ho zapnula, už plakal a plakal až se dusil. No tak jsem ji vytáhla a byl klid 🙂 Ale náš buřtík měl taky v 11 týdnech 6kg 🙂 No a až teď jsem si všimla té váhy - to máte kus chlapa 😀 😀 😀

soviicka
autor
17. únor 2015

Po dnešním vážení u tety Mišulky máme 4.635g 🙂 🙂 🙂 takže až nakojíme tak jí zkusíme dát pryč

Děkueme za rady

soviicka
autor
18. únor 2015

Tak jsme dneskaa byli v obchobě autem a ve vajíčku už to bylo zase príma! 🙂 🙂 🙂 🙂 vložka zůstala doma!!!🙂