icon

Krém pro miminko na suchou pleť. Jaký vybrat?

simca128
8. led 2022

Ahoj holky, muzete poradit naky krem na suchou kuzi? Mala ma mesic a ma suchou kuzicku
Pouzivala sem weledu s mesickem ale ta je k prdu. Zvazuju bud sebamed sem cetla ze hodne chvaleji sle nevim ktery je lepsi ten obyc nebo s tim mesickem 🤔a nebo naky krem od biodermy rikam si ze to asi bude kvalitni ale prd se vyznam vyskocila na me naka bioderma atoderm preventive ale rikam si jestli ta je vhodna pro malou moc se v tech kremech nevyznam prave. Ted nemazu nicim protoze cekam az male zmizeji potnicky tak zjistuji co je dobre
Vim ze kzde mimco je jine a sedne neco jineho ale zajima me jake kremy by ste doporucili protoze ja se absolutne nevyznam
Pridavam fotky tech tri ktere zvazuji
Dekuji za nazory

Krém pro miminko na suchou pleť. Jaký vybrat?Krém pro miminko na suchou pleť. Jaký vybrat?Krém pro miminko na suchou pleť. Jaký vybrat?
Strana
z2
intonace
8. led 2022

Ahoj nečetla jsem všechny komentáře,ale za nás od narození olejíček Aviril. Pak se objevili suchá místa,ale až tak v osmém měsíci a kamarádka která má obě děti atopoky doporučila Niveu pro děti a super. K tomu sebemed pěnu do koupele a mořskou sůl kawar do každé koupele. Používáme pořád a bez problémů. Ale každé dítě reaguje jinak. Hodně štěstí,určitě najdeš to nejlepší přímo pro malou..

intonace
8. led 2022

Atopický omlouvám se 🙈

michaela666
9. led 2022

Snažím se používat přírodní věci, ale když nám neseděla Weleda, HiPP, Lenienska ani Sebamed už mi bylo jedno jestli je to bio nebo ne. V rodině radili Niveu nebo domácí sádlo... takže jsme u Nivei, aby mi dítě "smrdělo" po škvarkách, to fakt ne. 😃
Do koupele je super mandlový olejíček, nemažu každý den.

rendulik82
9. led 2022

@lucka662006 přesně tak. Ničím nemazat a nechat kůži se "aklimatizovat".

janina228
9. led 2022

No když s tím nemazáním vůbec - nemůže hrát roli i to, jaká je kvalita vody?

polakovakl
9. led 2022

Olej mazat na vlhkou kůži. Jako atopik měl syn od doktorky lipobase. Z volně dostupných bych zkusila telova másla od purity vision 😁

lenulacek
9. led 2022

@janina228 muže. Takže já mažu

michaela666
9. led 2022

@janina228 Řekla bych, že určitě ano. Běžně nemám problém, ale když jedu ke tchýni a ti mají hodně tvrdou vodu, tak bych se nenamazaná udrbala.

janina228
9. led 2022

@lenulacek
@michaela666
Já si to právě myslím taky.. určitě bude rozdíl mezi městskou vodou a vodou ze studny (tak zpětně si vybavuji, že třeba na chalupě jsem děti nemazala vůbec, protože nebyl důvod)

miriam1989
Autor odpověď smazal
miriam1989
9. led 2022

@simca128 linoela do koupele i krém, stojí defakto pár kaček a suprově promastí. Malá když se narodila loupala se jak had. Používali jí v nemocnici, tak jsem si ji pořídila i domů, defakto za 3tydny byla malá úplně bez suchÿ kůže. No a teď používám topicream sice je to dražší, ale stačí nanést málo nemůžu si ho vynachválit. 👍

natnat94
13. led 2022

Jsem atopik a tak se bojím aby mé díťě také nemělo problém. Sama se mažu drahými krémy, a na malé taktéž nešetřím a mažu ji Biodermou Atoderm mlíkem. Kůže je fakt hebká a krásně promaže. Když mrknete třeba na Pilulku tak mívají i dost akcí tak se dá nakoupit krásně výhodně.

Strana
z2