icon

Modrá nemizící modřinka, shluk žilek

ojo
24. lis 2009

Ahojky, náš Tomášek má na zádech takovou modřinku, která nemizí....dr. mi říkala, že to může být shluk žilek, který prosvítají a takto to vypadá jako modřinka 😕 že to budem sledovat...

už se s tím někdo setkal??

aponchie
24. lis 2009

jo ja to mam a je to modrina mala to ma na cele a je to modrina nic vic bych v tom nehledala

martulikk
24. lis 2009

Ahoj, já ji mám na lopatce (průměr asi 1cm), nebolí to, dokonce jsem o ní hodně dlouho nevěděla, až jednou jsem si jí všimla v zrcadle... je to určitý typ mateřškého znamínka 😉

joa.n
24. lis 2009

nase Kacenka ma taky neco takoveho nad zadeckem jak je kostrc. Prvne jsem myslela, ze to je opravdu modrïna z autosedacky (jezdime kazdy mesic k rodicum a cesta trva pres 5 hodin). Ale ona ta modrina nemizi - zitra jdeme k Dr. a ukazu ji to.

ojo
autor
24. lis 2009

joa.n, tak sem pak písni, to ti řekla, zajímal by mě názor jiného dokrota 😉

já si taky myslela, že je to otlačení od autosedačky, ale jak píšeš, tak taky to nemizí 😕

kutcher
24. lis 2009

Je to materske znamenko nazyvane mongolska nebo mongoloidni skvrna vyskytuje se prevazne u deti s tmavsi pleti, ale mame to i my, malej se s tim uz narodil a dnes mu je 16 mesicu a ma to asi polovicni... nic to neni a do 3 let zmizi cele nebo vetsina vyskytuje se nejcasteji v oblasti zadecku, ale i jinde, o nic nejde, take jsem to mela, dnes po tom nejsou ani pamatky.