Moje dítě hodně zlobí. Jak to zvládat?
Ahojte,
mému synovi jsou 4 roky a bývá hodně zlobivý. Vzteká se, nechce pochopit, že něco nejde, začíná být trucovitý. Ve 2,5 letech prohodil skleněné dveře košem. V poslední době se to zlepšuje, ale pořád se objevují "špatná" období se záchvaty. Vztekání částečně souvisí s opožděným vývojem řeči, resp. se smíšenou dysfázií, kterou má.
Částečně se ale jedná taky o povahový rys (zřejmě genetika). Přivítám zkušenosti ostatních maminek, jak vzteky zvládat, případně úplně eliminovat. =-)
mému synovi jsou 4 roky a bývá hodně zlobivý. Vzteká se, nechce pochopit, že něco nejde, začíná být trucovitý. Ve 2,5 letech prohodil skleněné dveře košem. V poslední době se to zlepšuje, ale pořád se objevují "špatná" období se záchvaty. Vztekání částečně souvisí s opožděným vývojem řeči, resp. se smíšenou dysfázií, kterou má.
Částečně se ale jedná taky o povahový rys (zřejmě genetika). Přivítám zkušenosti ostatních maminek, jak vzteky zvládat, případně úplně eliminovat. =-)

•
7. srp 2010@dandy12 to je smutný, přeju moc sil a ať se Vám blejskne na lepší časy 🙂
0
jsme doma...bylo nádhereně...
mars... to je smutné snad se aklimatizujete s novým hafánkem... 🙂
mars... to je smutné snad se aklimatizujete s novým hafánkem... 🙂
@dandy12 pokud to bylo na mně, není vůbec zač, je mi to líto, protože já se třeba zlobím na malého, ale on jen roste a jsou to určitá období, kterými musí projít každé dítko, a nedokážu si představit, co asi prožíváš, moc Ti z celého srdce přeju fakt jen to nejlepší a ať jste všichni moc šťastní !!!!
já si takové peklo zažila s otcem a teď i s máti, svým dětem dám jen to nejlepší co můžu 🙂
já si takové peklo zažila s otcem a teď i s máti, svým dětem dám jen to nejlepší co můžu 🙂
Luci snad to přijde máš ještě dva dny do termínu... ráma na ni nejlépe slaná mořská voda do speje..
@martinka79 no mohlo by to přijít dneska nevím sotva lezu, jsem ráda, že malému pustím pohádky a budu ležet uf 😞
lucie5779😛udu na tebe mooc myslet,drž se 😃
martinka79:měla bych prosbu marti,ty se orientuješ v to učitelování 😃 do kterého datumu musí být dítě narozené aby mohlo jít ofic.k zápisu do 1.třídy??je to přesně do 1.září nebo je to později??budeš moc hodná když mi to písneš.děkuji 😃 😃
martinka79:měla bych prosbu marti,ty se orientuješ v to učitelování 😃 do kterého datumu musí být dítě narozené aby mohlo jít ofic.k zápisu do 1.třídy??je to přesně do 1.září nebo je to později??budeš moc hodná když mi to písneš.děkuji 😃 😃
martinka79:mně právě kdosi říkal že je to až do 20,tak se chci zeptat.jde mi o to,že náš kubík je narozený 11.září,měl by ve školce jít už do velčátků,přece nebude s 2letýma-4letýma v maloškách pořád,jenže naše vedoucí učitelka mi jakuba utopila opět v maloškách s tím že je ale jako prostřednák a přitom mladší děti než je on jsou už ve velčákách,je pravda že špatněji mluví,ale ted udělal dost velký pokrok a písmenka který neříkal už říká např L a ted se snaží i R,někde mu to jde někde ne.já mám totiž za to že pokud mi ho opět utopí v těch malochách tak zlenivý a bude se rozmázlet a naše pokroky budou na nic,navíc přece jen v velčákách si tak nehrají a spíše dělají věci potřebné ve škole,to samé se snažíme dělat i my doma s ním.tak to chci právě s učitelkou řešit,ona ho prakticky nezná,malošky nevede a rozhodovala sama bez učitelky od malochů koho si tam vezme a koho ne.jeden chlapeček měl v červenci 5let a mluví snad tisíckrát hůř než kubíček,ale protože je předškolák ve velčákách být musí.pravda je že ona má svoje oblíbence,náš kubík mezi ně nepatří,ale jak říkám nikdy jí nic neudělal a ona ho ani jeden den za celé 3roky ve školce neměla.
Jak byste to řešily vy holky???
Jak byste to řešily vy holky???
@marselina mars. určitě bych si ho nechala zařadit mezi straší.... argumentovala bych tím co tu píšeš... že potřebuje spíše pozitivní vedení a tahouny než být u ml. dětí... a určitě si s pormluv s vaší učitelkou a pak s tou coto rozhodla... chce to, ale načasovata ne za běhu, ale klidně se k ní objednat sjednat si schůzku.... 😉
matrinka79. marti ona právě i uitelka c kubíčka má viděla že jse mz toho fakt padla na hubu že zůstává v malochách,teda v prostřednákách je to fuk,jedna učitelka,jedny aktivity,tak mi říkala at se nebojím že ještě první 2měsíce bývají přesuny,ale určo to tak nenechám už jen kvůli němu má tam nejlepší 2kamarády a i kvůli nám,jako bude besídka a on 120cm čahoun mezi prtatama.
@martinka79
@marselina holky tak na KO velky prd uzavrena branka a nic v patek jdu znova ach jo, to asi fakt bude holkaaaaaaaa a zase bude mit tak 4kg =-) 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃
@marselina holky tak na KO velky prd uzavrena branka a nic v patek jdu znova ach jo, to asi fakt bude holkaaaaaaaa a zase bude mit tak 4kg =-) 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃
lucie5779:jen at se děvčátko pořádně nastrojí 😃 😃 budu ti ji závidět a 4kg snad neee.
ted kamarádova manželka porodila chlapečka 4415g tož to bych ale rodit nechtěla,by mi zadek upadl 😃 😃 😃 😃 😃 😃
musíte hodně sexovat,dej si tu vanu trošku teplejší ale neopařit!!!!a pak bych vyzkoušela ten nápojík co ty na to???
ted kamarádova manželka porodila chlapečka 4415g tož to bych ale rodit nechtěla,by mi zadek upadl 😃 😃 😃 😃 😃 😃
musíte hodně sexovat,dej si tu vanu trošku teplejší ale neopařit!!!!a pak bych vyzkoušela ten nápojík co ty na to???
Začni psát odpověď...

Odešli