icon

Může se s antibiotiky na zánět močového měchýře ven?

aurelie34
29. lis 2019

Hezký den, syn 26 měsíců bere už 6 den antibiotika na zánět močového měchýře. Bez teplot je 5 dní a jinak mu nic není. Myslíte že by jsme mohli jít na chvíli ven? Už mě z toho vážně hrabe, jsme 10 dní zavření jen doma.

Strana
z2
caverina
29. lis 2019

@j.a.n.i Tak me to je nakonec jedno...at si kazdy dela co chce...jejich dite jejich zodpovednost...🙂

irena1111
29. lis 2019

@aurelie34 pokud nemá teploty a nebude na sluníčku tak ven může

aurelie34
autor
29. lis 2019

Díky všem. Uvidíme zítra podle počasí. Antibiotika má ještě na týden, tak že si fakt neumím představit být ještě tak dlouho doma když je syn už úplně v pohodě. Já měla zánět močových cest před pár lety a ani jsem nebyla na nemocenské. Ale je fakt že jsem neměla teploty jako syn.

caverina
30. lis 2019

@aurelie34 a hlavne byla jsi dospela...ne dvoulete dite..

drakenn
30. lis 2019

No já měla zánět močáku, brala ATB a šla velmi brzy do práce, což nakonec skončilo zánětem ledviny.. takže po této zkušenosti bych opravdu neriskovala nic.

izz76
30. lis 2019

Já to vždy řeším podle toho jak se dcera cítí, pokud dobře, nemá teplotu, je akční, doma se nudí, tak normalne jdeme na chvíli ven se psem, nebo na menší náku, na navstevu k babice. Teď měla neštovice, slabší průběh a moc jsme se neomezovali, samozřejmě s ohledem na to aby nikoho nenakazila..

Strana
z2