Natržená uzdička u horního rtu. Jak to řešit?

arwen666
4. čer 2020

Ahoj holky, syn 14 měsíců dneska blbě spadnul a natrhl jsi horní uzdicku krve jak z prasátka ale jen chvíli je potřeba nějak řešit?
Děkuji za odpovědi

nikoulinka
4. čer 2020

Ahoj 🙂 Snad tady teď pro některé nebudu za nezodpovědnou mámu 😂 Ale malá, teď už dva roky, je strašný ďábel. Horní uzdičku si natrhla už dvakrát. A přesně jak píšeš - hrozně moc krve. Nikdy jsem ti neřešila. A má to v pohodě 🙂 Jen teda jsem cca první tři dny též nezvedala pro kontrolu, aby se rána znovu nerozkrvacela

betelgeuzz
4. čer 2020

Není potřeba řešit, asi byla krátká. Já byla s oběma holkama na přestřižení, doktorka to střihla a protože se pěkně zatáhla, tak se to ani nešilo. samo se to pěkně zahojilo.

e7
4. čer 2020

Já si myslím, že to nevadí. Sama jsem byla na ustřižení a nemám ji vůbec. Možná bych se zminila až budete chodit k zubaři aby věděl.

hananely
4. čer 2020

Dcera si jí taky natrhla, nijak jsem neřešila.Dřív dokonce dětem záměrně nastříhavali kvůli výslovnosti.

syslounek
4. čer 2020

Pokud spadl nějak i na zoubky, tak zkontrolovat jestli se nějak nekývou nebo nešednou. Jinak pokud je to jen ta uzdička, není třeba řešit. Taky se nám to stalo.

arwen666
autor
4. čer 2020

@arwen666 děkuji za odpovědi ale nakonec mi to nedalo a jeli jsme to zkontrolovat pro jistotu a má tam opravdu velkou paseku ale nic nedělali