Názor na chůvičku Motorola MBP 8

blahosova4
1. led 2018

Dobrý den, ráda bych se zeptala jestli někdo nemáte zkušenosti s touto chůvičkou, bydlím v paneláku, můj roční syn bude spát přes dvě místnosti ve svém pokoji a já se obávám, že ho v noci neuslyším. Budu ráda i za doporučení jiné chůvičky do tisíce korun.

cherris
2. led 2018

dobrý den, chůvičku motorola máme už rok a je naprosto dostačující, máme dům a v pohodě funguje přes tři cihlové zdi. jediné mínus je, že se někdy zapíná sama

bayt
2. led 2018

@blahosova4 Máme IP kamerku, konkrétně od Yi. Mimčo se sice teprve narodí, ale už ji poctivě testujeme ve dne noci na zvířatech :D Má totiž i noční vidění. Stála necelou tisícovku, má úplně super obraz ve dne i po setmění, mikrofon (takže slyším zvuky, ale můžu i něco na dálku říkat). Myslím si, že obraz je výhoda - proč čekat, až začne miminko po probuzení plakat hlady, takhle člověk hned vidí, že je probuzené. Jinak to funguje tak, že se na kamerku připojíš smartphonem.

Pro někoho mínus může být, že to celé funguje jen, pokud jsi na netu (data, wifi...), zase výhoda je, že se pak připojíš odkudkoliv a neřešíš nějaký dosah. Třeba takhle se připojí i manžel z práce.