Netradiční jméno pro kluka - Damián. Co myslíte?
Ahojky stávající i budoucí maminy🙂
Co vy a jméno? Mě se líbil Samuel, ale v posledních dnech jsem se zamilovala do Damiána....Co tomu říkáte? Všichni mě od toho zrazují včetně partnera(kromě mé máti ta mě nabádá k tajné akci ať to jméno dám a basta). Není to opravdu trochu nezvyklé? Každý den slyším jak se mu budou děti smát, ale vždyť dnes už jsou jména různá nebo se mýlím??? Myslím si, že by moje dítě trpělo víc jako 6stý Kuba ve třídě...
Co myslíte? Díky za radu nejenom pro mě, ale i pro ostatní maminy....
Co vy a jméno? Mě se líbil Samuel, ale v posledních dnech jsem se zamilovala do Damiána....Co tomu říkáte? Všichni mě od toho zrazují včetně partnera(kromě mé máti ta mě nabádá k tajné akci ať to jméno dám a basta). Není to opravdu trochu nezvyklé? Každý den slyším jak se mu budou děti smát, ale vždyť dnes už jsou jména různá nebo se mýlím??? Myslím si, že by moje dítě trpělo víc jako 6stý Kuba ve třídě...
Co myslíte? Díky za radu nejenom pro mě, ale i pro ostatní maminy....
tak já začala uvažovat nad Vlastimilem-myslím,že momentálně je to celkem originální 😃 tak uvidíme,jestli to bude aktuální až budeme někdy zase vybírat 🙂 Ale Vlastík se mi zatím líbí a dneska to rozhodně nebude u mimin časté jméno....jen jsem se ještě o svůj názor nepodělila s manželem....Ale třeba mě pak napadne ještě něco zajímavějšího...
Nunacek: kdybych měla u každého jména přemýšlet, koho takového znám, nemohla bych použít žádné. Těch Matyášků, Ondrášků a Tadeášků, Dominiků a Davídků je tolik, že se mi z toho točí hlava 🙂
Sebastian vedl, ale prostě k tomu příjmení nejde. Ještě, že těch pěkných holčičích je víc. i když tady mám favoritku jasnou 🙂 Snad tam jedna kočička malinká bude.....
Sebastian vedl, ale prostě k tomu příjmení nejde. Ještě, že těch pěkných holčičích je víc. i když tady mám favoritku jasnou 🙂 Snad tam jedna kočička malinká bude.....
Ahojky, my čekáme za 10 dní Samuelka, s úspěchem jsme se moc nesetkali, ale už si snad všichni zvykli, prostě každej by nejradši viděl tradiční česká jména, nejlépe po sobě 😃 O no k našemu příjmení to bylo stejně jedno, protože je takový nápadný až moc - Kašpar 😉 Ale bude to náš malej Kašpáreček 🙂
ahoj sestřenka dala jméno Raimond...po nějakém dědečkovi od manžela...pak ještě přemýšlela nad Raienem 😉
Začni psát odpověď...

Odešli
Neprošly mi návrhy typu Samuel atd, jakž takž by prošel Sebastian, ale nejde to, protože přítelovo příjmení začíná na "N". Nakonec jsem vymyslela Nicolase a tvrdě za něj bojuju ]-(