Noční vztekání. Poradíte?
Malá už asi týden v kuse se v noci probudí ve stejný čas a vzteká se, řve na celé kolo ... A rána jsou stejná. Myslela jsem si, že se jí něco zdá,ale ona vnímá..chce pití podám jí ho hodí ho po mě se rvem že to vlastně už nechce a s hlazením to samé. Bude mít 2 roky. Je to už na nervy 😢
Moje dvouletacka to má také, je to někdy dost na nervy, v noci se vzteka, někdy fňuká, mlíko jo, pak mlíko ne atd. Radu bohuzel nemám, ale popravde ráda čtu že nejsem jediná, měla jsem trochu obavy. Tak snad to přejde.
Ty jo snad to brzo přejde... Přes den jsem chodící mrtvola a to se dáma začala vztekat i přes den kvůli maličkostem😕.
Nemůže jít o růstové bolesti?
To budou noční děsy. Dítě vypadá, že vnímá, má otevřené oči, komunikuje a přitom je mimo..odezní to věkem a hlavně- dítě za to nemůže!
Naše v listopadu dvouletá to samé. Dudlík zahodí, když je u nás v posteli, tak do nás vzteky kope, mléko si dá, ale zase lahev zahodí. Prostě je v noci vzteklá, protivná. Já jsem si jistá, že ji něco bolí (ta bolest ji budi). U nás to přisuzuji 100% růstu zubů. Poslední dvojka snad týden kouká špička a ne a ne vylézt pořádně. Do toho se začal nahoře tlačit první špičák. To je u nás vždy peklo. Ale vím, že může být hůř... S první dcerou jsem spala s podepřenými zády - nechtěla ležet, ale spát skoro v sede a s růstem špičáků měla vysoké horečky... Tak jsem radši za tohle a vím, že to přejde, až všechny zuby budou venku... Máme nejake gely na zoubky. Na necelou hoďku bývá klid po namazání...

@cleer00 syn měl období "chci-nechci". Probudil se s pláčem, že chce pití, podala jsem mu ho, on ho vyplivoval, že nechce. Brečel a křičel, nebyl k utišení. Mohlo to být asi taky kolem dvou let. Nějakou dobu to trvalo, odeznivalo to postupně. Ale přešlo to. Mě pomohlo si říkat, že je to "jen období" a přejde to...