icon

Odkopávání dětí ve spánku, prosím o vyplnění ankety

majule_j
28. dub 2014

Chtěla bych Vás, maminky či tatínky, poprosit o krátké vyplnění ankety k tématu
http://www.anketovnik.cz/b33d538d653710a4

děkuji 😵

hanula11
28. dub 2014

Tak jsem vám to vyplnila. Dítě se nám odkopává stále, má 4, řešíme to tak, že neustále dceru zakrýváme - spí s námi. Za přípravek proti odkopávání bych nedala ani korunu, protože žádný takový na celém světě neexistuje 😉 😝 😀

marketnieuw
28. dub 2014

my doma pripravek proti odkopavani mame - obe deti spi ve spacim pytli 😉
bych se vubec nevyspala, kdybych je mela o patro vys chodit celou noc prikryvat 😕

ined77
28. dub 2014

Já začala, ale nedokončila. Nevím jestli bych si takový produkt koupila, i když mám děti odkopané co chvilka.
Anketa o něčem fiktivním, je poněkud zvláštní anketa 😅 .

maruja
28. dub 2014

naši taky spí v pytlích, neumím si představit je každou chvíli přikrývat 😉

jannka15
28. dub 2014

Používáme spací pytel.anketu se mi nepodařilo vyplnit,když zaskrtnu ze bych výrobek nekoupila,tak nemohu přece již odpovídat na to,kolik bych do toho investovala.

jannka15
28. dub 2014

@hanula11 a co pytel na spaní?

hanula11
29. dub 2014

@jannka15. Na to uz je mala velka, v rijnu bude mit pet.

lenkazdenek
29. dub 2014

Naše se odkopává od malinka a nepomohlo nic,ani ten pytel když byla menší,prostě jak spala v něm,tak se každou chvilku budila-je to taková postelová cestovatelka no-takže řešíme dlouhým pyžamem a ponožkama do postele 😝

hedusska
29. dub 2014

@hanula11 já myslím že na to není velká..🙂 bratránkovi je 8 a spí v něm doted..😀 má ho zvětšený na sebe, protože kdyby měl deku, tak spí věčně odkrytý..🙂

hanula11
29. dub 2014

My jsme taky "sáhli" po ponožkách nebo jí dám na spaní punčocháče. Junior se mi v tomhle věku (i když začal chodit do školy) vždycky do rána zpotil tak, že jsme pyžamko mohli málem ždímat 😵 . A vyrostl z toho, je z něj normální mladý muž. Děti to tak holt mají, někdo zase cestuje po posteli, brácha cosi pamatuju vždycky shazoval ve spaní peřinu na zem 😉 😉