icon

Pocení nožiček u 4měsíčního miminka

zuzan88
4. únor 2019

Ahoj holky, malýmu byly teď 4 měsíce a začali se mu hodně potit nožičky. Teď jsem mu sundávala punčošky a ty ťapky úplně vlhký.... Máte to někdo taky tak?

makronka222
4. únor 2019

Blbej material puncochac, nebo uvnitr capacku nejaka umelotina? Kdyz ma normalne teplaky a bavlneny fusky, tak to ma taky?

zuzan88
autor
4. únor 2019

Aji když má holé nožky, tak je má prostě vlhké.

zmrzlinka
4. únor 2019

Jo měla jsem to u syna a můj brácha to měl taky.U syna jsem všude nosila zásobu ponožek a měnila podle potřeby.Jak v létě tak v zimě.

evka_jurca
4. únor 2019

Jojo, taky má furt mokrý nožky.

bayt
4. únor 2019

@zuzan88 Synovi se hodně potily nohy a je to tím, že je taky dost horkokrevný. Snažím se ho tolik nenavlíkat. Doma má pouze body (v zimě s dlouhým rukávem), tenké ponožky a kalhotky.

zuzan88
autor
4. únor 2019

@bayt já skoro netopím nemáme v bytě zimu, malý spí jen v overálku a pod peřinou cca od 3 m, přes den buď polodupky, punčošky nebo ponožky a tepláčky.... Když ho vysleču, nožky mě věčně studené.

bayt
4. únor 2019

@zuzan88 No, ale syn má taky chladnější nohy, ale cejtí se tak dobře a zatím byl jen jednou a to chvilku nastuzený (už měl rok). Měl je chladnější už i v létě, některý děti to tam mají. Asi to má po mně. Kdybych synovi dala nadoma na nohy druhou vrstvu (punčochy), bude zpocenej. Spí mi bez deky bez peřiny - jen overal a na nohou ponožky, ale co si je umí servat, tak už nemá ani ty.

zuzan88
autor
4. únor 2019

@bayt on v noci celkem dobrý, ale přes den, aj když ho nechám chvíli nap. past koníky nebo jen tak v plně, tak nohy úplně studený a na dotek vlhký... Já ho ani do kočárkům do fusaku nenavlikam

bayt
4. únor 2019

@zuzan88 Tak buď je studeno-nohý jako můj syn, a nebo mu fakt je nějak teplo a tím jak se zpotí, tak se mu ty nožičky ochladí 🙂

zuzan88
autor
4. únor 2019

@bayt jako já sama mám hodně často studené nohy a ruce.... Ale zajímalo mě jestli to časem třeba odezní?

bayt
4. únor 2019

@zuzan88 To asi ne, já to mám taky celoživotně 🙂

zuzan88
autor
5. únor 2019

@bayt myslela sem spíš to pocení🙂

stef9328
5. únor 2019

@zuzan88 dcerka to mela taky,nohy vzdy spocene i dlane na rukavh od miminka,ptala jsem se doktorky a rikala,ze proste to muze byt dedicne,nebo nektere deti to maji. Ted uz ma 2,5roku a je horkokrevni,ruce se ji uz nepoti,ale ponozky nesnasi,nejradeji chodi bosky a nozicky se ji nepoti. Ale rikam,puncochace ji obut to ma chudak za trest a ppnozky okamzite sundava😀