Přechod na jeden denní spánek. Jak to udělat?
Je to cca týden co začal syn přes den na prd spát. Zvyk byl přes dopo 1-1.5 h a odpoledne od 15:30-17h nebo do 16:30.
Teď spí dopo 45 minut a odpoledne sotva 30 minut. Takže jde spát v 15:30 a spí do 16h.. do večera je to mazec.
Oba dva spánky se budi s hysterickým řevem a musím nosit na ruce. A takto až do večera do 20h.
Ale zase když ho dám spát, usne hned 🙈
@cilkat tak to budou asi zase zuby.. rostlo mu jich hodně najednou a když vykoukly, začaly další… dnes si nenechal ani sahnout do pusinky, ale sam si agresivne kouse prsty a breci neustale.. nikdy nekončící příběh
u nás přechod na jeden spánek vypadal úplně jinak , ten druhý který měl nešel za boha už uspat ,byl cilej jak rybka … Trvalo to pár dní takto a pak jsem ho už nenutila a prostě se na to vyprdla , takže měl spánek jeden a brzkej ale časem se to srovnalo a od tý doby večer hned usne .Podle mě to co píšeš jsou zuby

A v noci se nebudí? Mě přijde, že je to spíš zdravotní problém, než režimový... Nějaké zuby, rýmička nebo tak.
ALe je fakt, že teď o víkendu se bude měnit čas, tak se vám režim stejně šoupne, takže pokud máš pocit, že by se vám lépe fungovalo s jedním spánkem, tak je na to při té změně času asi ideální doba.