Při antikoncepci Belara krvácím mimo cyklus

mrsnikola
18. bře 2016

Ahoj holky, mam takovy "blby" dotaz. Pouzivam antikoncepci Belara, asi pul roku. Po 3 mesicih uzivani jsem zacala krvacet mimo cyklus. Sla jsem tedy k doktorce a ta mi udelala testy a prohledla. Neshledala nic zavazneho, nic mene mi duvod krvaceni nevysvetlila. Brala jsem tedy antikoncepci dal dle jejich pokynu. Nicmene stale krvacim i mimo cyklus, jednou vice, jednou mene, jednou bubec, obcas kdyz ma byt tyden pauzy, tak nekrvacim vubec a zacnu krvacet jindy. Projde mi ze spinim/krvacim celych 21 dni a tech 7 dni pauzy vubec. Cekala jsem, ze se to uz seovna, ale stale nic. Mate s tim nekdo zkusenost, at uz pri tehle znacce antikoncepce a nebo pri jine. Sice mi doktorka nic nerekla, pry se to srovna (?), ale me uz to nebavi, nevim nikdy kdy to prijde :/ diky

iveta93
18. bře 2016

Pokud nezapomínáš brát prášky a děláš 7 denní pauzu tak bych změnila antikoncepci.

suzina08
24. bře 2016

Já jsem stejný problém měla během prvních 3 měsíců užívání. Taky jsem z toho byla rozhozená, ale zkrátka píšou, že se to může dít. Ale srovnalo se to v pohodě. Pokud se ti to nesrovnalo během prvních tří měsíců, tak bych byla pro změnu antikoncepce.

anitram00
16. čer 2020

Zdravím, beru Belaru 4té platicko a týden před dobranim jsem začala krvácet. Dlouho jsem HA nebrala, protože mi nevyhovovala. Nyní jsem to zkusila, ale fakt to nejde, takže jsem měla v plánu už další ani nebrat (opravdu už ne, žádnou). Jenže teď nevím co s tím. V pátek beru poslední tabletu a pak měla přijít menstruace. Zajímalo by mne, zda máte některá zkušenost, co se bude dít, když si po pauze nic už nevezmu. Zastaví se menstruace sama? Teď při belaře mi to první prášek z nového plasticka vždy zastavil... Díky M.

domi163
26. srp 2020

Zdravím, Beru Belaru 3-měsíc a ve třetím platíčku uprostřed cyklu jsem začala krvácet 10 dní, doktor mi řekl at přestanu tabletky brát a že se tím krvácení zastaví, no, měla jsem dostat ted menstruaci a nedostala. A to nemluvím a o šílených bolestech hlavy...Takže si nechám předepsat jinou.