Přidat druhé jméno dětem Samuelovi a Sebastianovi?
Ahojky máme doma Samuela a Sebastiana a plete se nam to.. Přidali by jste jim druhé jméno?
Sebik je miminko
Sami má 4roky a líbí se mu moc Nikolas
No tak ted nevim jak se rozhodnout/vyřešit zda úplně změnit jmeno miminku nebo klukům přidat druhé.
Jestli máte někdo dítě s 2 jmény tak napište svoji zkušenost děkuji 😊
@ely14 jak už tu bylo psáno výše, změna nepomůže. Mám syna a dceru s naprosto odlišnými jmény a volám špatně mnohokrát za den. Občas je oslovuji i jménem psa od babičky 😁 a nejhůř je na tom právě babička, ta na moje děti vystřídá 5 jmen (2 děti, 3 vnoučata) plus jméno psa.. fakt se tomu akorát smějem 😁
Změnu jména bych fakt nedělala, ale klidně můžete staršímu říkat třeba Niki jakože přezdívkou, když se mu to líbí. Nebo moje dcera je sice Eli, ale říkám jí někdy zvíře, šídlo,... A deda jí jednu dobu říkal bublinko a na to i hodně slyšela a měla to ráda. Takže klidně i přezdívkovitá přezdívka, ne jako jméno, to by mohlo mít i nádech hry. Teda jestli jste u vás trochu hraví, my hooodně, i dospělí 😁
Ale jinak babička vždycky vyjmenovala prý všechny včetně psa než zavolala správného syna 😁 (Vladiku! Teda Míšo! Teda Jendo! 😄... Podobnost žádná a stejně 😁😁😁)
Kluci maji 3 a 6 let, taky Sebik a druhy je Teo, takze podoba zadna a ja si je pletu obcas v rychlosti, nebo kdyz se nesoustredim, manzel podle me za ty tri roky mladsimu nerekl napoprve spravne jmenem snad ani jednou 🤦♀️😁 Obavam se, ze zmena jmena to nevyresi 😁
To je fakt vtipná diskuse. Je tu někdo, kdo si jména neplete? 😃. My samozřejmě taky, jen nejmladšímu (kluk) neříkám jménem nejstarší dcery, jinak je to guláš 😄. Zvířata na štěstí nemáme ... A když už jsme u toho, už jsme někdy manželovi nasazovaly bryndák? Utîraly nos? Já teda jo... večer je to fakt krize😂
Máme Eli a Juli a taky si je pletu. Náš máma taky někdy oslovila opačně 😁
@okapia já dávala manželovi pít i z lahvičky a bryndak už u nás taky proběhl 😂

@ely14 máme 2 kluky,jména úplně rozdílná a pleteme si je všichni