Pro matky a lidi se psy
Vážené maminky so psami, ktoré tak rady uvazujete svoje psy pred obchodom, alebo ich tam len tak volne necháte pobehovať pred obchodom "pretože to nie je vyhláškou zakázané a možu tam rovnako behať ako moje deti". Prípadne si ich vezmete v taštičke, na ruke priamo do potravín, čo je nerešpetovanie zákazu na vstupe obchodu a považujem to osobne za maximálne nehygienické..
Som bývalý myslivec, momentálne nemám psa, mám dve malé deti, ktoré sa ich šialene boja, z dovodu zlej skúsenosti v lete (syna naháňal štekajúci pes a panička sa pobavila). Takže vážené maminky so psami - Mám na Vás otázku:
Ja mám doma kozu. Keď som v obchode, na pošte, alebo v práci, nemá mi ju kdo hlídat. Možem si ju vziať so sebou a nechať ju priviazanú pri vstupných dverách na poštu, nech Vám ožerie šaty? Alebo priamo pri nákupných vozíkoch, prípadne si ju vziať na ruky, do tašky, aby oňuchala a ochutnala šalát, ktorý si potom kúpite? Prípadnú "nehodu" vyčistím do pytlíka.
SKUTOČNE SA VÁM TOTO POČÍNANIE ZDÁ V PORIADKU?!?
Vaše psy sú všade, aj tam kde majú vstup zakázaný.
@luciamala1979 Majitele upozornit a když to nepomůže, tak to jmenovitě nahlašte na městkou policii nebo městký úřad nejlépe s fotografií, ať máte důkaz. Nic jiného na ně totiž nefunguje.
@luciamala1979 Vyplatí. Pohyb psů se relativně dost omezil.
@ivcan124 to znie pekne. Mam to chapat tak ze maju nasledne postihy alebo Vam tam chodi straznik? U nas su psy vsade..na volno..neovladaju ich:/
@luciamala1979 Promiň, ale mám z Tebe dojem takový, že chceš škodit, komukoliv a jakkoliv, jen nevíš, jak na to
@magdalenax nemusíte sa ospravedlňovať, mňa váš dojem nezaujíma a je mimo témy na rozdiel od hlásenia na kt.som sa tu pýtala. Aj toto je možnosť obhájiť sa keď su majitelia psov nerešpektujuci voči nepsíčkarom tj porušuju zákazy. Som rada že to tu je spomenuté a ľudua kt.vadia podobnŕ blbiny ako mne si to nájdu. Zľakla ste sa?:D že by pokuta za mojho milého krásneho maličkého chlupáčika a nie za balón a dieťa mimo hřiště?!?:O človek sa len bráni aj toto je možnosť
Mne prijde 100x horsi kdyz maly dite bezi k regalu s vanockami a zacne spinavyma rukama ukusovat mandle z te vanocky, strka si je do pusy a pak osahava dalsi nez pes v tasce.
@nocarka ptám se na psa a kozu, nie len v taške.. A určite nie na dieťa
@ivcan124 a to fotíte všechny? Neplánujete založit uliční výbor?
@luciamala1979 Nevím, čeho bych se měla leknout. Ano, je v pořádku, když existují lidé, kteří nemají laksní přístup vůči těm, co porušují zákazy, zákony, vyhlášky atd., to je opravdu v pořádku. Ale s takovou vervou, jak ses do toho dala v několika posledních příspěvcích? ....nemám slov. Měj na paměti, že se Ti taky může stát, že někomu z těch, které se hodláš udat, časem může Tvé dítko rozbít třeba okno u auta...., i když nechtěně
@bassetlady
@ivcan124 s fotkou nemám problém iphone znesie veľa. Skor by ma zaujímalo ako mám získať meno sme dosť veľké sídlisko..
@magdalenax tak si za ten čin zodpoviem stane sa.. Nehľadajte v tom zákernosť ja len chcem mať kľud aj mimo bytu a títo občania ma svojimi psami proste obťažuju Ak by som chcela so psom žiť kupim si ho
@luciamala1979 Zkus to pomocí křišťálové koule 😀
@magdalenax okrem toho v posl príspevkoch sa tu na moju stranu dosť utočilo čudujete sa teda reakcii?
@magdalenax tak možno si ho priamo strážnik zlegitimuje ;)
@luciamala1979 Vám by vážně nebylo proti srsti tohle fízlování? Jak vysvětlíte svým dětem, že si pokoutně fotíte sousedy? A pak je práskáte? To je opravdu krásný životní příklad. Vážně chcete místo prožití života někde pobíhat s mobilem a dělat bonzáka?? Nemáte nic smysluplnějšího na práci?
@bassetlady nepřeji nikomu nic zlého, ale zakladatelka by měla dát na modlení, aby jednou nějakého psa nepotřebovala ke svému životu
@bassetlady nemám s tým problém Vy ano?🙂
@magdalenax ja rovnako nikomu nič zlé nechcem priať, , skor len aby Vám v buducnosti nejaky pes nepohrýzol vnuča. .asi také máte vyjadrenia. Máte niečo aj k téme?
@luciamala1979 na takovouhle lidskou malost, zapšklost a omezenost asi vážně nemám co dodat. Jen doufat v karmu a snad nenarazíte moc ošklivě. A mimochodem o přestěhování do Severní Koreje jste neuvažovala? Tam by Vaše kvality našly uplatnění.
@luciamala1979 Nevím, proč by mi měl nějaký pes pokousat vnouče, stejně, jako žádný nepokousal mé dítě. Asi je to tím, že jsem dítě vychovávala, jak se má nejen ke psům, ale ke zvířatům chovat a že cizí pes se nehladí, alespoň do doby, než mu to dovolí jeho majitel
@bassetlady mate problem zrespektovat nazor v nesulade s Vasim?
@magdalenax to nemá smysl. Tohle už není touha něco ve svém okolí zlepšit, to je čistá žluč, touha ku*vit život ostatním. Jj kam čert nemůže aspoň zasmradí.
@luciamala1979 já nemám problém respektovat Váš názor, já mám jen vážné výhrady k Vašim metodám. To je rozdíl.
@bassetlady Teď ji nemůžeme rušit. Nastává doba venčení
@magdalenax výchova vašich detí ma absolutne nezaujíma O tom ako smerujem deti ja viete asi viac ako ja, ked to hodnotite;) mohla by ste sa vratit k teme, prosim?🙂
@magdalenax 😂😂👍👍 no nevím, ale dle mých zkušeností toho Iphone moc nevyfotí, takhle večer. Ale asi to s ním neumím správne po fízlovsku😉
@luciamala1979 Tak to mi napiš, jak a čím jsem hodnotila Tvoji výchovu. To mě vážně zajímá.
Pro ostatní, - čtete tu něco takového?
Máte niečo k téme? Ak nie ežím sa venčiť🙂 na dnes off pohodový večer! @magdalenax
@luciamala1979 Už jsem to napsala, ale nejspíš nemáš argumenty

@ivcan124 a sankcie ma zaujimaju pretoze chcem vediet ci sa ich oplati hlasit