icon

Protiskluz na oblečení pro kojence. Jakou aplikaci zvolit?

optimistic
2. dub 2023

Prosím o typy na protiskluzovou aplikaci na stávající oblečeí. ABS barvu se bojím, že onípe a sní. Napadá mě nějaká nažehlovačka. Nemáte kokrétní typy?

andreacantu
3. dub 2023

@optimistic my jsme koupili natahovaci pres kolena “go baby go” a pak jsem zjistila ze maji puncosky s protiskluzem i na kolenou.
https://www.moekids.cz/detske-puncochy/detske-p...
Za me skvele uz jsem ani nic jineho nekupovala puncosky i ponozky jsou uzasne.

optimistic
autor
3. dub 2023

@andreacantu Jde mi právě o úpravu stávajícího oblečení ,(overaly). Polodupačky, legínky, punčochy moc nesnese v pase...kdyby bylo teplejc, tak nechám bodýčko a neřešim...

mysh_me
3. dub 2023

Me od toho na fyzio zrazovali, ze ty protiskluzy na kolena nejsou dobra vec. Pro nacviceni spravneho pohybu je pry potreba neklouzava podlaha, a to neni stejne jako mit protiskluz na obleceni… Pry je lepsi poridit treba kusove koberce z vyprodeje, nemusi to byt drahe specialni podlozky, ale proste neco na ty kluzke podlahy dat, cokoli, nez se dite rozleze. Vim ze na tohle ses neptala 😅 ale taky jsem to hodne resila.

marketanovakova14
3. dub 2023

@optimistic Nám naopak protiskluzy na fyzioterapii doporučili, asi má na to každý fyzioterapeut svůj názor. Měli jsme koupené z polezu. Přišlo mi to dost podobné jako plastový ubrus na stůl, takový ten vykrajovaný (nejvíc bych připodobnila ke krajce), koupila bych ten a kus toho našila na kolena a na bříško (proti plazení) na stávající oblečení.

shirilka
4. dub 2023

@mysh_me Taky jsme to nakonec řešili kobercem, měla jsem pro malého i protiskluzy na kolena ve formě návleků ale to bylo úplně k ničemu.

optimistic
autor
4. dub 2023

@mysh_me Tohle je teda hodně zajímavé. A když se nad tím člověk zamyslí, asi na tom něco bude. Moc děkuji!