icon

Pupínky na tvářičkách. Neměl někdo něco podobného?

any01
21. lis 2020

Ahoj holky malé se se udělal na tvaricce nejdřív 1 pupinek mysleli jsme že je to akné, ale teď se jí tam udělal další a na druhé tvaricce menší je to takové žluté a červené ohraničené, neměli jste někdo něco podobného?

Pupínky na tvářičkách. Neměl někdo něco podobného?Pupínky na tvářičkách. Neměl někdo něco podobného?Pupínky na tvářičkách. Neměl někdo něco podobného?
martt
21. lis 2020

@any01 Na těch dvou posledních fotkách mi to přijde jako kožní plíseň. Kolik je malé? Zkus namazat imazolem ten nám na kožní dávali na plíseň.

any01
autor
21. lis 2020

@martt 4,5 měsíce, dobře, my jdeme v úterý k doktorce, ale říkala jsem si že třeba někdo měl něco takového 😊

priefi
21. lis 2020

@any01 takhle synovi začínal ekzém, to který byl výsledkem abkm

any01
autor
21. lis 2020

@priefi po jak dlouhé době se to projevilo?

priefi
21. lis 2020

@any01 prvně měl jakoby novorozenecké akné už v porodnici, jedná Dr. Řekla akné, druhá alergická reakce. A toto začal mít cca ve 3 týdnech, pak se to zhoršovalo

any01
autor
21. lis 2020

@priefi tak ona už má skoro 5 měsíců, to si myslím že by se asi projevilo dříve 😊😊

priefi
21. lis 2020

@any01 mladší neměl známku ekzému, jen ho bolelo bříško. První ekzém se objevil kolem půl roku. Je to hodně individuální

any01
autor
21. lis 2020

@priefi tak uvidím co nám řekne pani doktorka, ale děkuji za postřeh 😊

priefi
21. lis 2020

@any01 chce to sledovat. Můžou to být i potnicky. Jestli máš doma sudokrem nebo jinou zinkovou mastičku, namaz to tím 😉

priefi
21. lis 2020

@any01 každopádně nase paní doktorka mi tvrdila, že to ekzém není a solidně se spletla 😉

any01
autor
21. lis 2020

@priefi dobře budu to sledovat děkuji namazu 😊