Shnuggle vanička. Od kdy v ní sedět?

strasidelko
22. led 2020

Ahojky holky.
Chtěla jsem se zeptat kdo mate doma vaničku shnuglle od kdy tam nechávate mikinko sedet?

Malé jsou necelé tři měsíce a jde mi o to jestli ji musím rukou pořad podporat nebo ji muzu nechat sedet samotnou a jen hlídat a umyvat sama.

Jde mi o to zda si nezničí pater. Je tam od 0 měsíců. Takže od narození. Zatím to děláme s přítelem tak, ze já ji tam držím a nadzvedavam a on myje.
Děkuji všem.

veronika_aki
22. led 2020

@strasidelko ja vanicku mam. Pouzivame take zhruba od tri mesicu. Nevim jestli je to 100% správně , ale dcerka byla normalne zadickama i hlavickou oprena. Ja jsem ji lehce pridrzovala na hrudnicku aby se nepredklonila a omyvala jsem. Zalezitost na pet minutek, takže verim tomu ze si nasledky neponese.

amazonkajanik
22. led 2020

Koukla jsme na ní na netu a zdá se mi, že je poměrně dost malá. Dítě by samo nemělo sedět,dokud se nedokáže posadit, pak to může způsobit skoliozu. Tahle vanicka k tomu sedu přímo vybízí. Náš malej by v ní spokojen moc nebyl, jak si nemůže ve vaně pořádně zakopat a zacákat,tak to není ono. On narození má lehátko do vany. Nejdřív obyc dětská a teď se koupe už ve velké (věk 7.měsíců )

surikata131
23. led 2020

@strasidelko měla by být údajně od narození, ale nevím no, my jsme ji dostali, jinak bych to nekupovala. Za mě je to celkem blbost, použili jsme zatim jen 3x (má 3 měsíce), nelíbí se mi, ze v tom sedí i když sama ještě nesedí (i když za tu chvíli to záda asi nezničí), nejdou v tom umýt vlasy (nateklo by ji do očí), blbě ze myje zadeček, kdyz na něm sedí, i záda - musí se predklonit...no 100x lip se mi koupě v normální vanicce, i malé se tam líbí vic. Jestli tam drží sama tak ji asi podpirat nemusíš...