Štípance jen u dcery. Poznáte, o co by mohlo jít?
@veronyque Ahoj, mám u dvojčat to samé, taky by mě to zajímalo, oba poštípaní na obličeji, hlavě, rukou a nohou a my nic.
@martt @xcassiopea Díky holky za reakci. Zkoušela jsem hledat i na internetu a opravdu to vypadá na komára. Já jsem teda takto ošklivé štípance u nikoho nikdy neviděla. Budu se na to muset zeptat pediatry. Přijde mi, že jí ten prostředek i trochu mokvá. Už pár takových štípanců měla, ale nikdy ne v takovém množství. Mizelo jí to i dva měsíce. Nepřijde mi to normální. Co na to dětem dáváte? Já jsem jí to potřela Fenistilem a dala jí i Fenistil kapky. Zkoušela jsem hledat, co odpuzuje komáry. Raid do zásuvky evidentně nefunguje, tak chci tuhle noc zkusit po ložnici rozmístit misky s hřebíčkem. Tak uvidíme 🙂
@veronyque dávám měsíčkovou mast, já jdu za týden na roční očkování, taky se na to zeptám, pak si můžem dát vědět
@xcassiopea To budeš moc hodná, když dáš vědět 🙂 Taky se na to chci zeptat doktorky, ale my jdeme na roční prohlídku až v půlce září. Některé ty štípance dnes vypadají jako rozškrábané a hodně mokvají. Musela si to ale jedině škrábat přes oblečení. Aspoň že žádný další nepřibyl.
Nejsou to svilusky? Byvaji ted na konci leta v trave... Na stipance davam tekuty pudr, je nejlepší...
@veronyque
stenice?pokud ji to postipalo jako jedinou a pres noc
@zelenaesmolda To snad ne. Myslela jsem, že štípance od štěnic jsou menší. A kdyby měla v postýlce štěnice, tak by se to opakovalo, ne? A taky jsem myslela, že jsou jen tam, kde je nepořádek, a že se do 6.patra nemají šanci dostat. Ale možná se pletu...
@veronyque
stenice nemaji s neporadkem ci spinou nic spolecneho,jdou za teplem,casto si je privezete z dovolene v kufru,muzou klidne byt i v luxusnim hotelu a do 6.patra se klidne dostanou,verte tomu,ze se dostanou vsude 🙂
@veronyque ahoj, tak jsem byla u doktora na očkování a ty naše štípance jsem mu ukázala, naše teda nemokvají, ale zato je jich víc a říkal, že buď komár, nebo i blecha, doporučil to doma vystříkat repelentem a nechat, nebo natřít bepantenem. Tak přeju hodně štěstí
tím protizánětlivým bepantenem
@xcassiopea Díky za info 🙂
@kikst Ahoj, prosim, co to bylo? Pamatuješ si? Dcera ma to stejne a navic to ma i na oku a ma ho uplne otekle. Ma takhle i na noze. Hrozny. Moc dekuji.

@veronyque Může to mít i od komara, nebo taková malá černá muška dělá velké štípané . Syn má taky vždycky takové štípance velké po komaroj, ale teda ma ně alergii. A jelikož má asi sladší krev tak taky vždycky jdou nejdriv na nej a na mne s manželem buď vůbec nebo málo.