Suché ubrousky Perlička - zkušenosti
Holky, máte některá zkušenost s těmito ubrousky? Zajímalo by mě, kolik praní snesou?
@sarusev zrovna jsem nad tím přemýšlela, jestli je to totéž, dekuju 😊
@gabriela098 taky pouzivam perlan, drive tu perličku a prala jsem ji tak dva roky a uplne v pohode.
@fazolkave tak to je skvělé! 😊 a da se to přežehlit nebo stačí uhladit rukama?
@gabriela098 jelikoz peru na 60st se zbytkem spodního prádla, tak z hygienickych a vlastne i estetickych duvodu zehlim, je to mekkci a ne tak nadychane, tak to zabere i min mista 😊
Koupila jsem perlan, nastřihala a po použití vyhazuju. Doteď mě nenapadli, že by to šlo prát.
Perlan používam ako separačnú vrstvu u látkových plienok aj ako čistiace obrúsky. Bez problémov vydrží niekoľko pracích cyklov v práčke (aj desať) na 60 stupňov, a to ho vždy ešte žehlím. Kúpite v lekárni. Ako písal už niekto vyššie Perlička je to isté, len stojí oveľa viac.
Používám Perličku, peru už pět měsíců každý týden na 60 °C. Žehlím na dva puntíky 😀 Jen jedna se mi omylem v pračce natrhla, jinak jsou v pořádku. Peru je v separačním pytlíku na prádlo, ať je nemusím lovit mezi ostatním oblečením.

Perlička je jen nastrihany a drahy perlan, takže doporučuji koupit ten a nastrihat doma 🙂 já ho moc neperu, mám velkou zásobu, ale par prani vydrží 🙂