Syn začíná lézt, co s kočičím záchůdkem?
Ahoj mám velké dilema, syn, půl roku začíná lézt a co s kocicicim zachudkem? Jak jste to řešili. Máme malý byt a není možnost jej přestěhovat z chodby. Ale zase nemohu prcka zavřít v jedné místnosti. Prosím poraďte.
Co záchod položit na nějaké vyvýšené místo? Kočka si vyskočí... Taky to budeme postupem času řešit.
Zkuste budku na zachudek. Neco jako toto: https://www.google.cz/search?q=kocici+skrinka&c...
Zavřít na wc, či koupelny. Běžné řešení v domácnosti
Ahoj, pokud nemáte historické dveře (např. statek, staré secesní činžáky...), případně dveře za x tisícovek, tak bych vyřízla okénko na vaše WC a dala tam tzv. kočičí průchodku. Nezapomeňte tam ale dát do zásuvky alespoň bludičku. Kočky vidí i v malém šeru, ale ne v úplné tmě (jak si lidé myslí). Já budu řešit něco podobného cca za dva měsíce, ale my máme ty historické dveře, takže řezání není možné. Byla by to věčná škoda. Takže musím vymyslet jinou variantu.
Holky doufam,ze to nejak nezakriknu,ale naseho maleho kocici zachod nezajima-kdyz doleze do chodby,bud chce zkoumat zasuvku nebo leze do jineho pokoje.
@chicina to máme, ale do toho poleze... Kamarádka tu byla se synem a málem tam strčil hlavu..... Zvažuji před to dát nějakou desku a tu oddělovat když kočka na ni bude skarabat a nebi když půjdeme pryč.... Chodí stejně tam tak dvakrát denně... Ale mám strach aby nezačala chodit jinam.... Stěhovat zachudek není kam

@morgaina nemáte chodbu? My jsme ho měli na chodbě a k tomu kočičí dvířka. Jinak mě nic moc nenapadá 😕