icon

Syn začíná lézt, co s kočičím záchůdkem?

morgaina
18. led 2017

Ahoj mám velké dilema, syn, půl roku začíná lézt a co s kocicicim zachudkem? Jak jste to řešili. Máme malý byt a není možnost jej přestěhovat z chodby. Ale zase nemohu prcka zavřít v jedné místnosti. Prosím poraďte.

nuggett
18. led 2017

@morgaina nemáte chodbu? My jsme ho měli na chodbě a k tomu kočičí dvířka. Jinak mě nic moc nenapadá 😕

alischkar
18. led 2017

Co záchod položit na nějaké vyvýšené místo? Kočka si vyskočí... Taky to budeme postupem času řešit.

risu
18. led 2017

Zkuste budku na zachudek. Neco jako toto: https://www.google.cz/search?q=kocici+skrinka&c...

alemari
18. led 2017

Zavřít na wc, či koupelny. Běžné řešení v domácnosti

majaaa82
18. led 2017

Ahoj, pokud nemáte historické dveře (např. statek, staré secesní činžáky...), případně dveře za x tisícovek, tak bych vyřízla okénko na vaše WC a dala tam tzv. kočičí průchodku. Nezapomeňte tam ale dát do zásuvky alespoň bludičku. Kočky vidí i v malém šeru, ale ne v úplné tmě (jak si lidé myslí). Já budu řešit něco podobného cca za dva měsíce, ale my máme ty historické dveře, takže řezání není možné. Byla by to věčná škoda. Takže musím vymyslet jinou variantu.

chicina
18. led 2017

Mame tuto "toaletu",tak doufam,ze mi do ni maly pak nepoleze....

pajula123
18. led 2017

Holky doufam,ze to nejak nezakriknu,ale naseho maleho kocici zachod nezajima-kdyz doleze do chodby,bud chce zkoumat zasuvku nebo leze do jineho pokoje.

majaaa82
18. led 2017

@chicina poleze 🙂 úplně ho vidím, jak má hlavu zabořenou v tom okénku... 🙂 Přesně to samé totiž vidím i u sebe a naší malé, když si představuju, jak by to vypadalo, kdybych tohle koupila 😀

chicina
18. led 2017

@majaaa82 tak my bydlime v domku a mame ho v technice,takze tam maly moc pristup mit nebude. Takze doufam v tu variantu,ze to bude v pohodě🙂

morgaina
autor
19. led 2017

@nuggett chodbu máme, jenže v bytě 2+1 nemůžu prckovi zavřít chodbu... To by byl jen v jedné místnosti.... Nebo v druhé.... A do koupelny se nevejde ☹

morgaina
autor
19. led 2017

@chicina to máme, ale do toho poleze... Kamarádka tu byla se synem a málem tam strčil hlavu..... Zvažuji před to dát nějakou desku a tu oddělovat když kočka na ni bude skarabat a nebi když půjdeme pryč.... Chodí stejně tam tak dvakrát denně... Ale mám strach aby nezačala chodit jinam.... Stěhovat zachudek není kam