icon

Taky vám občas hrábne na rodičáku? 😃

kecalka2
12. lis 2015

Ahojky maminky tak se podělte jak to máte doma s prckama vy?Já mám 3,5 měsíčního a občas jak kdybych se zapoměla a byla jen ve světě s ním.Snažím se dorozumět se s ním jeho broukáním,vymýšlím si přiblblé písničky a básničky které nedávají hlavu ani patu ale hlavně že se tomu malý směje.🙂 Ted se mi stalo naposledy když jsme stáli ve frontě v Tescu že mi najednou cvaklo a začala mu zpívat falešnou nesmyslnou písničku :D Samozřejmě všichni na mě koukali jak na blázna.Taky se vám stalo něco podobného nebo snad něco horšího?

zuzalinkak
12. lis 2015

Já jsem si domluvila na odpoledne hlídání. Sednu do auta, dojedu do obchoďáku, dvě hodiny si vesele nakupuju, pak přijdu s taškama k autu, otevřu dveře, tam ten isofix a já na celé parkoviště... "PROBOHA!!!!!!!!" Hrklo ve mě... panebože, kde jsem nechala dítě?! Málem jsem dostala infarkt, než jsem si uvědomila, že je doma a hlídá ho babička. 😀

m21elis
13. lis 2015

jo, to já když vyrážela ze záčátku na nákupy bez malý, tak sem jak debil furt popojížděla vozíkem jako s kočárkem, teď už takový záseky nemám, už je to lepší, jak sem víc času bez ní, tak se člověku vrátí převážná většina mozku :D

drakenn
15. lis 2015

Ja taky huštala v obchode prazdnym nakupnim vozikem😄

sunshine125
15. lis 2015

Nejlepsi bylo , kdyz jsem manzelovi nesla ohratou polevku,zamyslela se,zamichala,pofoukala a podala mu sousto polevky na lzici se slovy "ham" :D koukal jako kdyby si o me delal starosti a rika "je ti dobre?" :D cloveku fakt zdegeneruje mozek :D

loc
15. lis 2015

Mne se zase stalo, ze kdyz jsme byli na navsteve u mamy, ktera ma 2 psy, tak jsem na ne delala " baf" a ruzne podobne opicky, ktere pobavi maleho a oni na me chudaci nechapave koukali, co to ma jako byt... Na to mi doslo, ze to neni moje miminko, ale pejsci 😀