icon

Už nemá dudlík, teď zlobí, neposlouchá. Máte zkušenost?

ladidinka
8. pro 2010

Našemu malému odnesl dudlík čert . Bez něj se nemohl ani hnout ,nejraději by ho měl v puse stále 😠 Čert mu domlouval,že už nemá dudlat,jinak si ho vezme sebou a v pytli už jednu holčičku má co dudlala . Ted hrozně zlobí,neposlouchá a odmlouvá 😠 Strašit čertem ho stále nechci i když to zabere 🙂 Máte někdo podobnou zkušenost...............

beruska2x
8. pro 2010

a kolik mu je?

ladidinka
autor
8. pro 2010

@beruska2x právě ,že skoro tři a pul

vojtisek2007
8. pro 2010

@ladidinka asi neporadím,ale Vojtík a dudák byli nejlepší kamarádi, a protože je to takovej citlivka vůbec jsem nezkoušela mu ho sebrat....jednou ho sám od sebe ho v nějakým záchvatu vyhodil oknem, že si ho jako odnese pejsek, že on ho už nepotřebuje a v deset večer jsme celá rodina lezli kolem paneláku s baterkama a hledali dudák...pak jsme tomu nechali volný průběh a sám ho odložil když mu bylo 3r7měsíců - těsně před nástupem do školky...jen jsem ten poslední půlrok eliminovala, že dudák měl jen do postýlky, jinak s ním byl schopnej chodit celý den ☹ takže ráno šel dudák do hrníčku a na spaní jsem ho dávala...no ale jestli už jste mu ho nechali odnést, tak vydrž, maximálně týden, pak to bude dobrý si myslím....

berynka
8. pro 2010

já měla minulý rok v plánu, že dudlíka dáme čertům. Malá ho měla jen na spaní, ale chtěli jsme to tak nějak vyřešit 😉 . Jenže čertů a Mikuláše se nebála a já začala pochybovat, jak by to vypadalo bez dudlíka v noci 😅 . Takže jsme to prostě nechali. Jenže po Novém roce se to nějak zhoršilo a malá vyžadovala dudlíka i během dne a vymyslela fígl, že pořád říkala, že si chce jít hajnout, i když už během dne nespávala 😝 . Takže jsem na radu ostatních ustřihla špičku, dudlíka jí dala, ať si s ním dělá, co chce a do té doby ho nechtěla ani vidět 😎. Ještě si teda teď občas hrajem, že má virtuálního dudlíka 😀 , ale jinak po všech stránkách to vzala v pohodě. Asi byl prostě ten správnej čas 🙂 .

jakoubka
8. pro 2010

Tady fakt vydržet . 😉 Malý ho taky měl do 3 let.
Upřímně..ted bych za dudlíka byla vděčná 😅 ...protože moje mamka naučila Kubíka dva dny po dudlíku na palec 😔 😠 ☹
Takže já mám zas problém,jak odnaučit od palce

vojtisek2007
8. pro 2010

jo jinak s tou ustříhlou špičkou dudáka jsme to taky zkusili - jako že ho okousala myš (on je takovej fajnovka, tak by mu to mohlo vadit 🙂 ) ale on nic, politoval dudánka, došel si ho umejt a já každej den kousek odstříhávala a on furt dudal a dudal i s milimetrovým dudánkem.....u nás to nezabralo ☹ až přijde čas, odloží ho sám

ladidinka
autor
12. pro 2010

@vojtisek2007 Ahoj 🙂 Tak už je to týden a snad to bude dobré 🙂 Na dudáčka si vzpomene tak 3 za den a stačí mu říct,že ho máme moc a moc rádi a opravdu nechceme at si ho čert odnese a je klid 🙂 Zlobí teda stále a dost a vzteká se ,no je to natrus dudáku 😠
Také s dudákem chtěl chodit i přes den a to byla fakt hruza ,o spaní ani nemluvím ! To ho hledal a řval na celej barák .
Nejhorší bylo,že mu zubařka dovolila mít dudáka,prej je to lepší než paleček a on si to pamatoval a domlouvání po dobrém ani po zlém nepomáhalo 😠
V léte si hrál a dudáka si nužkama ustřihnul a dodnes lituju,že jsem mu dala jiný ...

ladidinka
autor
12. pro 2010

@jakoubka Právě ,že palce jsou nejhorší ☹ Jezdíme do fakultky k zubařce a ta mu řekla,at si dudáka nechá a on si to pamatoval . Palečkem se vyvrací zoubky víc ........

ladidinka
autor
12. pro 2010

@berynka S tím spaním přes den mi to malej také říkal 🙂 Když jsem mu ho nechtěla dát,tak chodil do postýlky,že bude spinkat 😔 Ty jsou tak vyčuraný 😀 😀 😀