Záchvaty vzteku u 9měsíční holčičky
Ahoj .. mám 9ti měsíční holčičku.. takže výchovu ještě nechápe,ale začala být nesnesitelně vzteklá, mám strach,abych něco nezanedbala, máte nějaký osvědčený výchovný krok,aby jí to nezůstalo nebo co udělat v této situaci?
Při čemkoli co se jí nelíbí sebou třískne na zem,je jí jedno že si ublíží a začne ječet a hystericky se vztekat a vzpírat... I v náruči kope a vzteká se...byla zlatá a když něco tak náruč ji uklidnila. Sem z toho hotová, začne to dělat i ve vajicce a je něco ji udržet...
a náruč jí vždy dokázala uklidnit...
s tou odezvou naprosto souhlasím, taky jsem dceru pokousala když mi málem uhryzla prst a pak se tomu smála a zkoušela to znova a znova. Stejně tak nepomohlo vysvětlování, že když mě tahá za vlasy, tak to bolí. Když jsem jednou už chytla nerva a pořádně ji taky zakudlila, byl klid, už to nikdy neudělala. Samozřejmě jsme si to pak vysvětlily a já jsem se jí omluvila, ale jen tak to pochopila.
Tak to si piš! Ta starší často žebrá, abych už nezpívala. Ale to dělá jen když zpívám do nějaké písničky v rádiu v autě😅
Jinak ukolébavky pořád vyžadují. Tam jim můj zpěv neva.
Až budou starší budu využívat výchovné metody Petra Čtvrtníčka.

@dzungala treba rve protoze se ji nelibi tvuj zpev :D