Boty Jančařík. Máte s nimi zkušenost?

drep
22. únor 2021

Máte někdo vlastní zkušenost s botami Jančařík? Moc se mi líbí jedny jejich jarní, ale na netu jsem nenašla vůbec žádné recenze. Vím, že nenošené můžu vrátit, ale hrozně ráda bych přečetla na jejich výrobky nějakou pozitivní recenzi😉 původně jsem chtěla vasky, ale našla jsem opravdu hodně recenzí ve smyslu, že boty dobrý, ale zákaznický servis otřesný (pomalá nebo žádná reakce, neochota atd) a já si na zákaznický servis potrpím stejně jako na kvalitu výrobku. Za případné informace moc děkuju!

barmil
22. únor 2021

@drep mám kabelku Bagind, stejný vlastník jako Vasky, dokud to byl self-made, super, pak se vloni umístil v 30pod30 ve Forbes, a najednou je z toho McDonalds, včetně toho servisu... Naprosto to ztratilo to kouzlo české firmy s osobním přístupem ke každému zákazníkovi.

mamikry
22. únor 2021

@drep Ja jsem si kupovala Vasky jeste, nez byly hodne proflakle, a prisly mi tenkrat na cas. Ale blbejsi boty jsem v zivote nemela. Byly hrozne tvrde, neohebne, poradne jsem je neproslapla ani za dva roky. Kuze se hned zkrabatila i pres peci a kolem tkanicek se udelaly cerne fleky. Navic mely divne sitou patu a na noze vypadaly humpolacky. Za stejne penize jsem si koupila Vagabondy a noha jak v perince. Mozna slo jen o blby typ, nevim. Ale dalsi bych neporidila.

drep
autor
22. únor 2021

@mamikry já jsem četla i to, co píšeš, že jsou tvrdé, nedají se prošlápnout, ale i názory, že jsou super pohodlné, tak jsem si říkala, že třeba mají pohodlnější a míň pohodlné typy. Ale právě s tím jde ruku v ruce ten zákaznický servis, protože čekám, že u produktu, který nemůžu vyzkoušet (a zvlášť něco tak citlivého jako uzavřená boty) je vrácení jednoduchý a rychlý proces, což podle recenzí není. Chtěla bych české boty, ale přijde mi, že kromě botasek (tenisky mám, kožené i vysloveně sportovní) a prabosek se tu vyrábí jen barefoot a ty jsou škaredé a navíc s tou filozofií nesouzním. Chtěla derby boty nebo oxfordky.
Jinak vagabondy jsem měla balerínky, koupila jsem si je, abych měla v čem jít k maturitě a když jsem je ve třiceti vyhazovala, tak byly furt pohodlné a nositelné, jen už nenávratně ne bílé.
@barmil já bych přežila i to, že jsou teď IN a má je každý, kdybych věděla, že když mi bota nesedne, nebude s tím žádný problém a vyřeší se to rychle.

felixfelicis
22. únor 2021

Ahoj, ja jsem si jako prvni objednala zimni (model Buckle). Napsala jsem email a nakombinovala jsem si barvu, podesev a zatepleni, protoze primo na eshopu nemeli takove, jake jsem chtela. Pani Alena, ktera na emaily odpovida, je dost strucna (na jeden email s nejakym poddotazem mi neodpovedela), nicmene boty byly vyrobene v udavane lhute a jsou krasne, fakt kvalitne zpracovane. Ja mam velkou nohu, nekolik let jsem nosila barefoot (ze zdr. duvodu jsem od toho nakonec upustila), takze jsem zvykla na pohodlicko 🙂 a tezko se mi hledaly boty, ktere by me nikde netlacily, takze jsem do toho sla hlavne kvuli moznosti navolit si velikost. Ale i boty jako takove jsou pekne a se zateplenim berankem i krasne teple. Jarni boty mam ted cerstve objednane (Fresie), az dojdou, muzu napsat 🙂

felixfelicis
22. únor 2021

Nosim hodne sukne Black Mountain a v jejich skupine na FB ma od Jancarika hodne holek balerinky a vsechny je chvali. Ty ale zatim objednane nemam 🙂
Ted to ctu znova, ze ti jde o ten servis. Na me to pusobilo tak, ze to ma na starosti osoba, ktera s internetovou komunikaci asi neni uplne srostla, takze ty emaily muzou vyznit nejiste, ale nebala bych se jich. Vim i o nekolika pripadech, kdy kvuli zrusenym trhum kvuli covidu posilali domu vzorniky barev a ty jejich tri ruzne sirky na vyzkouseni.
Po jarnich botach mam v planu i sandale na leto, takze ja jsem spokojena 🙂

drep
autor
23. únor 2021

@felixfelicis super, děkuji ti, přesně tohle jsem si chtěla přečíat. Já tím hlavně myslím, že není problém boty vrátit, reklamovat atd. Nacož mají třeba vasky dost hrozné recenze. Fresie si pořídím taky, jen jsem včera paní psala kvůli velikosti.

drep
autor
15. bře 2021

Tak abych dala zpětnou vazbu, boty dnes dorazily, vypadají parádně a při prvním domácím vyzkoušení jsou pohodlné. S paní Alenou jsem komunikovala kvůli velikosti, byla taková stručná, ale poradila mi asi nakonec dobře. Tak doufám, že mi budou dobře sloužit😉

felixfelicis
15. bře 2021

@drep Tak to je super! Ja mam svoje už nějakou chvíli doma, ale teprve včera jsem v nich byla venku. Většinou si do nových bot musim přilepit náplastí paty, jinak se mi rozedrou, než boty rozchodim. Teď jsem byla líná a nic, boty krásné pohodlne už při prvním nošení. Mám tmave modré.