Jaké oblečení zvolit pro dceru na StarDance?
Ahoj, prosím o radu,dcera jde s babičkou na turné StarDance.Co bude vhodné za oblečení? Společenske šaty? Pokud byste měly nějaké tipy,tak budu ráda,v módě se moc nevyznám,je trochu silnější postavy, spíš větší bříško,zadek a nohy ma hubené velikost kupuju tak 152. šaty mě přijdou, že jsou lepší ackoveho střihu ,ale nevím,nevham si ráda poradit.
A nepsali něco o doporučeném oblečení při nákupu vstupenek? Já je nemám, tak nevím, vím jen, že na natáčení do televize se musí nosit společenský oděv a dlouhé šaty, ale u té tour těžko říct. Co zkusit hodit dotaz někde na sociálních sítích přímo Stardance tour?
Byla jsem na SD vloni v Praze.Obleceni ruznorode od rob az po dziny.Takze klidne v satech,sukni halence,kalhotech s halenkou,proste jako do mensiho divadla
Byla jsem na SD vloni v Praze.Obleceni ruznorode od rob az po dziny.Takze klidne v satech,sukni halence,kalhotech s halenkou,proste jako do mensiho divadla
@ahyt ono je ale rozdíl klasická Stardance, která jde do televize a pak tento nový formát, kde to je ve sportovních halách... zatímco do te klasické bych šla spis ve společenském, do sportovní haly ne 🙂
To by mě vůbec nenapadlo tam jít ve společenských šatech. Šla bych oblečená podobně jako na koncert do 02 arény, tj. hezké pohodlné oblečení. Klidně šaty, ale spíš volnočasové než společenské...
@patypresdevaty no právě, taky si říkám, že když je to ve sportovní hale jestli jít jako ve společenském oblečení 🤷
A nepsali něco o doporučeném oblečení při nákupu vstupenek? Já je nemám, tak nevím, vím jen, že na natáčení do televize se musí nosit společenský oděv a dlouhé šaty, ale u té tour těžko říct. Co zkusit hodit dotaz někde na sociálních sítích přímo Stardance tour?
@zebra664 hele vůbec nevím,ty lístky se kupovali tak strašně rychle(hlavně jsem kupovala přes net poprvé v životě), takže jsem vubec nejak neresila to okolo,zkusim se ještě někde podívat kestli o tom není zmínka
@patypresdevaty no právě, taky si říkám, že když je to ve sportovní hale jestli jít jako ve společenském oblečení 🤷
@anonym_autor na vstupenkách nic není, taky jsme dnes měli doma debatu jaké oblečení tam... Myslím že vyberu nějakou zlatou střední cestu...
volila bych například sukni a nějakou košili k tomu, myslím si, že nějaké velmi slavnostní šaty nejsou potřeba
@anonym_autor taky se chystame a volime spis spolecenske obl.,ale nic extra "honosneho".
To by mě vůbec nenapadlo tam jít ve společenských šatech. Šla bych oblečená podobně jako na koncert do 02 arény, tj. hezké pohodlné oblečení. Klidně šaty, ale spíš volnočasové než společenské...
@patypresdevaty no vidite a na strankach pisi, ze je vyzadovano spolecenske obleceni - i na Stardance tour
@patypresdevaty no vidite a na strankach pisi, ze je vyzadovano spolecenske obleceni - i na Stardance tour
@lucysnow pokud to píšou, tak je to jasné... Já tedy mezitím někde v instrukcích viděla "smart casual", což ale není úplně velká večerní, je to přesně to, co bych volila - hezké oblečení, ale ne úplně večerní róba. Prostě něco jako na konferenci apod.