Předškolní a mimoškolní pedagogika - Humpolec (2 roky). Kdo studoval?

edita_94
2. únor 2023

Dobry den, rada bych se zeptala, zda jetu nekdo, kdo studoval Predskolni a mimoskolni pedagogiku v Humpolci zkracenou formu studia. Jak je skola narocna?

natalinka2112
3. únor 2023

Dobrý den,studovala jsem 2 roky,loni maturita.Náročné to docela je,hlavně je to škola informatiky a cestovního ruchu tak jsou tam hodně zaměření na vypracování seminárních prací ve Wordu,na začátku ško. roku se vždy dělal test jak se orientujeme ve Wordu,PowerPointu a Excelu.Jinak klasika hra na klavír oběma rukama,TV probíhal v tělocvičně ve škole.Povinnou praxi jsme musely absolvovat ve šk. roce 1x v předškolním zařízení a 1x např. v družině nebo DD,táboře..Nevím co by Vás konkrétně zajímalo,klidně napište

luzicka
24. črc 2023

@natalinka2112 Dobrý den, uvažuji o studium na této škole. Mohla byste mi prosím napsat z čeho jste maturovala? A studium probíhá o víkendech? Moc děkuji za odpověď.

natalinka2112
25. črc 2023

@luzicka Dobrý den,jeden den probíhala praktická maturitní zkouška z didaktik - losovalo se ze 4/TV,Dramatická výchova,VV a HV/ a pak byla ústní maturitní zkouška z psychologie a pedagogiky - taky jeden den.Studium probíhalo pouze v sobotu od 9 do 17.15 hod 1x nebo 2x do měsíce.
Jinak přijímají studentky podle časového sledu odevzdaných přihlášek,takže doporučuji hned první den přijímacího řízení stát v 5 hod ráno před školou s přihláškou v ruce,ty zaslané poštou už nemají šanci. Klidně napište jestli Vás ještě něco zajímá. M.

luzicka
25. črc 2023

@natalinka2112 Dobrý den, moc děkuji za skvělé informace. No vidíte a já si říkám, jak přihlášku pošlu hned po novém roce a už bych měla smůlu. Kolik berou studentů, nevíte? A jinak učitelé jsou v pohodě? Pokud to dobře chápu, tak seminární práce se nepíšou? A praxi- zařízení si můžu vybrat sama? Předpokládám, že v místě bydliště? Otázek budu mít hodně🙂 Děkuji

natalinka2112
25. črc 2023

@luzicka večer pošlu sz🙂