Studium speciální pedagogiky na Ambis vysoké škole. Máte zkušenost?
Ahojte baby.
Chcela by som sa opýtať, tie ktore študujete na tejto škole. Ako ste spokojne so štúdiom, výučbou a predmetmi? Ako sa pozerá zamestnávateľ ak ma student v životopise túto školu?
Prípade ci ste sa uz ako absolventky tohto odboru zamestnali vo fachu alebo vas zobrali na Mgr na inú školu? Mozte mi kľudne napisat aj súkromnú správu.
Za každé info veľmi pekne ďakujem
@laskinny znama rikala ze jim obor neotevreli a priradili je k ekonomům, takze misto specialni pedagogiky studuje neco uplne jineho.
@budouci_maminka to je strašné ved to je veľký rozdiel. Mala na výber ze moze odísť a by jej vrátili peniaze alebo sa dobrovoľne rozhodla pre ekonómiu.
@budouci_maminka to je strašné ved to je veľký rozdiel. Mala na výber ze moze odísť a by jej vrátili peniaze alebo sa dobrovoľne rozhodla pre ekonómiu.
@laskinny prej snad ani na vyber nemela ze twm maji nejakou dolozku ze obor nemusi otevrit v pripade maleho zajmu
@laskinny znama rikala ze jim obor neotevreli a priradili je k ekonomům, takze misto specialni pedagogiky studuje neco uplne jineho.
@budouci_maminka Tak to je mazec, já jsem tam přijímačky udělala i pohovor absolvovala, ale nakonec jsem udělala přijímačky na UK. JInak Specka tak je převzatá z UJAK, které byla zrušena akreditace, a podle slov paní ze studijního měli být o dost přísnější, než bylo na UJAK - vyděsila mě angličtinou, kterou požadovali na úrovni B1 a po semestru měl být postup na B2.
Tak jsem si právě psala s holčinou a normálně se ročník otevřel. Tedy dálkové - prezenční nevím, to jsem nezjišťovala.
Tak jsem si právě psala s holčinou a normálně se ročník otevřel. Tedy dálkové - prezenční nevím, to jsem nezjišťovala.
@kamino 2 roky zpatky, je ted ve druhaku. Se klidne zeptej znovu na studijnim.
Ale jako mazec to je, ze jdes studovat neco a soupnou te jinam. Zrovna spec ped ma jasne dana kriteria pro vykon prace, tam ti titul z jineho oboru moc nepomuze
@kamino 2 roky zpatky, je ted ve druhaku. Se klidne zeptej znovu na studijnim.
Ale jako mazec to je, ze jdes studovat neco a soupnou te jinam. Zrovna spec ped ma jasne dana kriteria pro vykon prace, tam ti titul z jineho oboru moc nepomuze
@budouci_maminka Tak to asi bylo v době, kdy nastupovala na UJAK a sebrali jim tu akreditaci, jelikož to byla vyhlášená davajka. Teď už to je pod Ambisem a je to normální spec.ped.