icon

Jaký robotický vysavač doporučujete pro domácnost s miminkem?

prosincovemimi
Včera v 09:52

Zdravím, ráda bych si důvodu úspory času a námahy koupila robotický vysavač. Mám doma malé miminko a už mě nebaví se polovinu dne zabírat úklidem podlahy ,protože v bytě se topí a tak létá popel a padá bordel ze dřeva. A ano, děsně mi ten bordel vadí,nejen na nohy ,ale kvůli miminku.
Který robot.vysavač byste doporučili na základě zkušeností? Aby zvládl popel,prach , kočičí chlupy a drobky. Abych ho taky nemusela snad denně vysypávat? Zkrátka fakt nadupaný pomocník,ne vyhozené peníze a kdyby byl do 7 tisíc , desítku už je moc 🤐. Kdyby byl s funkcí vytírání by mi nevadilo, ale nezáleží na tom. Doma máme vinyl a dlažbu.
Děkuji za každou adekvátní odpověď. ☺️🙏

kopmina
Dnes v 06:22

Robotický vysavač byl jeden z nejlepších nákupů, jaké jsem mohla udělat. My ho máme už dlouhé roky, takže ten náš radit nebudu, není to novinka, určitě už jsou i lepší. Ale zatím slouží. Je to velká pomoc v domácnosti 😊

prosincovemimi
autor
Dnes v 09:56

Děkuji za příspěvek. Právě bych ráda aktuální tipy , proto sem píšu,tak čekám,kdo to zhejtí 🫣

tereza0111
Dnes ve 13:14
@prosincovemimi

Děkuji za příspěvek. Právě bych ráda aktuální tipy , proto sem píšu,tak čekám,kdo to zhejtí 🫣

@prosincovemimi mela jsem deebota pomalu za 20 a nice moc. Ted jsem koupila ETU na Alze snaz za 2700,-? A jsem naprosto spokojena. Vysava i vytira - to vytirani neni nic moc, jednou za cas to stejne musim vzit plnohodnotne mopem, ale za tu cenu nemam na co si stezovat. Jen je docela vysoka, to by mohl byt problem (u nas nastesti ne)
Cistit a vysypavat chce teda docela casto, protoze toho fakt hodne nasbira - neporadek kolem dreva u kamen, chlupy, drobky - jezdi na chate kde je nas hodne.

prosincovemimi
autor
Dnes v 17:12
@tereza0111

@prosincovemimi mela jsem deebota pomalu za 20 a nice moc. Ted jsem koupila ETU na Alze snaz za 2700,-? A jsem naprosto spokojena. Vysava i vytira - to vytirani neni nic moc, jednou za cas to stejne musim vzit plnohodnotne mopem, ale za tu cenu nemam na co si stezovat. Jen je docela vysoka, to by mohl byt problem (u nas nastesti ne)
Cistit a vysypavat chce teda docela casto, protoze toho fakt hodne nasbira - neporadek kolem dreva u kamen, chlupy, drobky - jezdi na chate kde je nas hodne.

@tereza0111 Děkuji za komentář. Právě jsem zaplatila Roborock Q10 VF+ , recenze má slušné,tak snad budu spokojená 🙏