Nutrilon 2. Kdy se na něj přechází?
Holky, kdy se přechází na Nutrilon 2 ? Plně jsem kojila, ale pak jsem přicházelo o mlíko až se mi ztratilo úplně a tak jsme přešli na Nutrilon , ale podle dávek uvedených na obalu už nám to nestačí, a dáváme i o hodinu a půl dřív než by jsme měli, bojim se, abych tim malé nějak neublížila, abych jí třena neucpala střívka nebo tak , ale zase trápit jí hlady je nesmysl, Kdy se teda přechází na 2 ?
Na obalu to rozepsaný do 6m je .. Ale nám těch 150 ml nestačí a v lékárně mi řekli, ať jí víc nedávám nebo že jí roztahnu žaludek, tak já nevim. Zítra zajdu k dr.
Určitě je od ukončeného 6m. Co zkusit 1 a pokud by ji nestačily dávky, tak kup rovnou Nutrilon Extra...ten je jen jedničkovej i. Já krmila také Nutrilonem extra, jelikož normální 1 byla málo a měl hlad...na 2 měsících je brzo dávat dvojku... 😉
Nechtěla jsem zakládat nové téma.... Měla bych prosbu na maminky miminek s Nutrilonem. Malá má 7 měsíců a převáděla jsem ji na Nutrilon 2 (máme první velké balení). Dnes mi přišla zásilka s objednaným mlíčkem a krabice je jiná (tmavě modrá). Já jsem koupila světle modrou s nápisem nové složení - expirace a datum vyrobení jsou skoro stejné (liší se o 1 měsíc). Kontrolovala jsem obsah a přijde mi, že jsou oba schodné. Nevíte o tom více? Mám hodně citlivou holčičku a nechci jí míchat mlíčka dohromady, pokud by tam byl zásadní rozdíl. Děkuju za odpověď.
od ukončeného 6. měsíce, na trojku pak od ukončeného 12 měsíce.
Jéééj nevšimla jsem si data založení diskuze 😀
@veronikaka zásadní rozdíl tam snad ani být nemůže když je to stejná firma. Prostě jen vylepšili složení a dali nový obal. 🙂

@petka90 Není dvojka od ukončeného 6. měsíce?