icon

Beba Comfort pro novorozence případně jiné UM. Máte zkušenost?

22. pro 2025

Ahojte, v rámci očekávání miminka řeším i tohle téma, protože už 2 x jsem měla velké potíže s kojením. A pak po porodu pokud bude opět problém se chci věnovat hlavně miminku a ne ještě hledat na netu.. S čím máte dobré zkušenosti, přemýšlím nad Beba comfort.. Máte dobré zkušenosti?

j.a.n.i
22. pro 2025

@anonym_autor Je to úplně jedno, každému diteti vyhovuje neco jineho a predem netusis co. U nas treba nechtela nic, ale byla už starší, takže se zacalo dříve s prikrmy.

anonym_5b60e8
22. pro 2025

Dcera měla citlivé bříško a vyrostla na Nutrilonu. Syn první půlrok Hami, pak Sunar. Žádné mu nedělalo problém.

fouskovi
22. pro 2025

@anonym_autor každému vyhovuje něco jiného ale naši vyrostli na HiPP bio combiotik

natalie1709
22. pro 2025

Předem podle mě nevíš co to dite bude chtít,každému dítěti vyhovuje něco jiného. U syna jsem kojila do 3 mesice a pak zkoušela UM..přijal snad až 4 mliko co jsem vyzkoušela. Za nás Nutrilon.

nelly_strokova
22. pro 2025

Jak píší ostatní, tak je třeba vyzkoušet, jaké UM dítěti sedne. Já začala Kendamilem, ten dceři nesedl a jako druhou jsem dala Bebu comfort a ta jí sedla.

lenivekotatko
22. pro 2025

Malej od narozeni UM,nejdrive v porodnici HiPP,ale nejaky jejich speciální,ktery se nedal koupit normalne... Sedel,najeli jsme na hipp combiotik,casem zácpy jako blazen,zkusili jsme nutrilon nejaky cerveny(doporuceni od lékaře) peklo... klasicky sunar..peklo,porad zacpy...nakonec nas zachranila beba sensitive,ale nutno rict,ze malej ma 3 roky a zacpu ma casto,takze presne jak rikaji vsichni nade mnou,zalezi na dítěti 😀az kdyz by byl problem resila bych...u hipp se mi libilo to,ze se ,,udajne,, nemusi davat striktne po 3 hodinach...kazdopadne zpetne tezko říct,nam malej puvodne moc jedl,hodne pribiral,z toho pry mel kolíky (po hipp) ale ani po dodrzovani intervalu a davek se to nezlepsilo

lti
23. pro 2025

Nejlepsi byl Kendamil