Které umělé mlíčko je nejlepší?

momin
10. kvě 2009

Holky prosim o radu.... Zacli sme davat sunar ale potom se Danecek nemuze vykakat a porad place a snazi se tlacit... ☹ ted zkousime Nutrilon ale nevim jestli to bude lepsi... Jake mate zkusenosti?

mates15
10. kvě 2009

Ahojky, tento problém jsme měli právě s Nutrilonem, každé miminko snáší každou UM jinak. Vyzkoušeli jsme těch mlíček několik, ale nakonec jsme skončili u mlíka Beba ve spojení s kojeneckou vodou Fromin bylo všechno v pohodě, kakal sám každý den.

shaula
10. kvě 2009

Taky jsme používali Bebu (1 HA), ale jen na dokrmování, žádné problémy s kakáním neměli. Akorát mi až do půl roku hrozně plakali, v té době mě nenapadlo vyzkoušet jiné mléko, jestli to náhodou nebylo tím. Ale ke konci už stejně dokrm odmítali a plakali stejně, takže to asi nesouviselo. Údajně je prý Beba jedno z nejkvalitnějších UM na našem trhu a je prý nejvíce podobné MM, ale nevím, co je na tom pravdy.

hanulik
10. kvě 2009

Dřív jsme dávali Nutrilon 1HA a kakání bez problémů. Asi v pěti měsících jsem přešli na Bebu a řekla bych, že i malému chutná víc. S kakáním opět žádný problém.

sarkal
10. kvě 2009

Ahojky tak mi nejdříve dávaly Nutrilon 1HA,ale malej byl pořád hladovej a tak nám dr. doporučial Bebu1HA,tu dáváme asi od těch šesti neděl a vše je vpořádku i kajdění 🙂

mousunek
10. kvě 2009

to se neda rict ktere je nejlepsi kazdemu mimcu vyhovuje neco jineho.... my jsme zacali nutrilonem ten maly nesnesl, tak davame bebu a ted to stridam rano bebu a vecer sunar a malej je spokojenej....

Je fakt ze se rika ze Beba je setrnejsi nez Nutrilon, ale znam spousty maminek kteym deti Bebu nesnesly....

mirka755
10. kvě 2009

ahojky
to je fakt, nemůže se říct které mléko je nejlepší. Anetka je od 3 týdnů na Sunaru, kakání měla bez problémů. Víc jsem jí dávala pít i čaje a má to bez problémů (Nutrilon mi blinkala)

mousunek
10. kvě 2009

mirka755 - jojo malej zacal taky vic pit cajiku a je fakt ze od te doby co si umi drzet flasku sam tak dokud nema dost vypito flasku pi proste neda.... a to piti je hodne dulezite a hodne to na kakani pomaha

momin
autor
10. kvě 2009

A holky kolik asi toho cajiku? Na obalech pisou ze by se nemelo davat vice nez 100ml denne.. Staci to?

shaula
10. kvě 2009

Momin, malým miminkům určitě víc ne, oni by se nalili čajíkem a pak by nepili dostatek mléka a to je pro ně důležitější.

momin
autor
10. kvě 2009

No kdyz toho cajiku vypije vice na jednou tak ho pak blinka... ☹ takze asi fakt po troskach ze?!

sarkal
10. kvě 2009

Mě dr. říkala,že pokud malému budu dávat Nutrilon nebo Bebu tak do šesti měsíců než zavedu příkrmy mu nemám dávat nic pít,že z toho mlíčka se i napije a to mu stačí.Když se jim prý dávají čajíky tak se zbytečně zatěžují ledviny.Ale když se dává sunar tak nevím jak to je.Něco jiného je to samozřejmě v létě,to si myslím,že trochu čajíku neuškodí.

simounah
10. kvě 2009

My částečně kojíme a dokrmujeme už od porodnice. Větší část je UM. Nejdřív jsme měli normální Nutrilon - po tom dost blinkal a měl bolení bříška.Taky jsme měli Nutrilon Comfort- ale ten samotný vůbec nechtěl vypít - jen namíchaný napůl s normálním. Zkusili jsme Sunar (ten mu chutnal), ale to zase špatně kadil. Teď máme Hero baby Lactum a bříško už ho nebolí a zatím nám sedí. Jen se přestává bohužel vyrábět.