Mléko Hipp comfort na problémy se zácpou a kolikou

klkrska
23. kvě 2015

Ahoj, máte někdo zkušenost s tímto mlíčkem? Malýmu je šest týdnů, trpí na koliky a má permanentně zácpu, začala jsem dávat Hipp bio combiotic, ale zatím žádné zlepšení, tak přemýšlím o této variantě mléka. Na internetu jsem k němu nenašla téměř nic, máte s ním některá zkušenost?

evicka844
25. kvě 2015

Ahoj, já dávám synovi hipp bio combiotik od malička, teď má půl roku, ale s kolikami jsme si tak do tří měsíců pěkně užili. U hippu se musí počkat min. 14 dní, protože obsahuje živé bakterie (probiotika) a ty se musí nejdřív usadit ve střevě, aby mohly dobře fungovat. nevím, jak dlouho hipp dáváš, ale počkala bych 14 dní až 3 týdny. Kamarádka dávala holčice hipp comfort, protože trpěla na zácpy a prdíky a pomohlo jí to, později přešla taky na combiotik a je spokojená, dává ho dodnes. Ať máte brzy klid 🙂

klkrska
autor
25. kvě 2015

Aha a myslíš, že když dávám Hipp combiotik a přejdu na ten Hipp Comfort, tak mu to nějak ublíží? To složení by mělo být asi skoro stejný ne, nechci mu zas měnit mlíko, ale říkám si, že když je to stejná značka, tak by to nemuselo vadit...

evicka844
26. kvě 2015

no to máš pravdu, základ obou mlík by měl být stejný...

pecenovka
26. kvě 2015

Ahoj, my davali do 4 mes Nutrilon,ale trpel na zacpu tak jsem presla na Hipp Combiotik a od zacatku super. Máme 14 mes jsme porad na Hippu. Maly kaka kazdy den rano a mame splneno. Jen k tomu pridavam jeste Bio Gaia kapky, jsou drahé,ale vyplatí se!

petulinaz
29. říj 2015

ahoj holky, můžu se zeptat... Začla jsem malé dávat Hipp comfort kuli zácpě. Mylím že uspěch se dostavil, ale hovinka má uplně zelené i strukturou jak bahno z mrtvého moře... Máte podobnou zkušenost???

miparime
31. říj 2015

Ahoj my měli hipp combiotik, ale malá měla pořád prdíky i zácpu, vykadila se jen s rourkou a tužší hovínka. Pak jsem dala hipp comfort, ano stolice občas zelená, pak se to upravilo, ale nechutnal. Nedopíjela dávky a chtěla častěji, takže opět břichabol. Tak jsem dala normální hipp znovu a lepší.

lucienn5
25. led 2016

My s tímto produktem teda zkušenost nemáme, ale problém jsme měli podobný. Malého také trápili koliky a děsné bolesti bříška, takže jsem asi po měsíci kojení ukončila a přešla na UM. Jenže problém pořád pokračoval. To už mi bylo opravdu divné až se přišlo na to, že malá nemá dovyvinuté trávení a nedokáže štěpit mléko. Tudíž když jsem přešla v podstatě na jiné mléko, tak je jasné, že mi to nijak nepomohlo. My k tomu nasadily kapky coliprev, které dodávají chybějící enzym a pak už jsme problém s trávením mlíčka neměli a vše se srovnalo.