Neocate Syneo a dětské alergie na bílkovinu kravského mléka. Máte zkušenost?
Dobry den, mate nekdo zkusenosti s UM Neocate Syneo? Syn mesic a tyden ma nyni, prtz nevime zda neni ABKM...zezacatku Beba, pote Nutrilon ale jelikoz byl stale dost plactivy, neklidny a jednou byla prujmova stolice, ale bez primesy krve a hlenu, pediatricka nam dala Nutrilon Allergy avsak synek stale dost plactivy. Nyni mame Neocate Syneo...jednou v noci vyzvracel cca polovicni davku..zezacatku u sani z lahve hodne hlta, chrochta u toho. Mate prosim nekdo zkusenost a co pomohlo nebo jak jste resili? Po nakrmeni byva nespokojeny, ze nemohu nic udelat, ma pres den i spatne spani.
Osobně bych vyměnila Syneo za Infant, celá řada alergiků nesnese probiotika. Náš syn by se na Syneo formuli nezlepšil ani náhodou, první probiotika snesl až v devíti letech.
Osobně bych vyměnila Syneo za Infant, celá řada alergiků nesnese probiotika. Náš syn by se na Syneo formuli nezlepšil ani náhodou, první probiotika snesl až v devíti letech.
@miryp ja jsem zacala davat jeste i biogaiu . Ale nevidim zadnou zmenu. Pokud ho nemam v naruci a dam ho do postylky vydrzi chvili spinkat sam, ale pote se neustale budi skube s sebou ma proste strasne prerusovany spanek
Co mate za lahvičku? Nepolyká s tím zbytecne vzduch treba? Nam se celkem osvědčily ty antikolikove.
Co mate za lahvičku? Nepolyká s tím zbytecne vzduch treba? Nam se celkem osvědčily ty antikolikove.
@krisstina93 mam od MAM
@gabrielka2408 ahoj jak dlouho používáte neocate ?
My jsme na něm už cca 2 měsíce a bolesti bříšky nám vymizely a blinkání už jen lehce a občas . Ono to chce čas než to zabere myslela jsem ze začátku že nám to taky nepomáhá .
@gabrielka2408 ahoj jak dlouho používáte neocate ?
My jsme na něm už cca 2 měsíce a bolesti bříšky nám vymizely a blinkání už jen lehce a občas . Ono to chce čas než to zabere myslela jsem ze začátku že nám to taky nepomáhá .
@denisa7777 ted to bude myslim 2mesic

@gabrielka2408 ahoj, my máme dost podobný problém. Naše pediatra to s námi řešila úplně stejně. Nám tedy taky blinkal nutrilon. Po neocate se to malinko zlepšilo. Ale uplakana, až kolikrát neodložitelná je doteď. Má 3m