icon

Nutrilon Allergy Care 1, je hrazen pojišťovnou?

martyina
24. srp 2017

Ahoj, chtěla bych se touto cestou, zeptat, zda někdo používáte Nutrilon Allergy Care a jak je tento výrobek hrazen z pojišťovny. Paní doktorka nám říkala, že je hrazeno 5 balení a při další návštěvě že si myslí že do 1 roku věku dítěte je to bez omezeni hrazeno. Nemáte někdo zkušenost??? Dekuji

martyina
autor
24. srp 2017

Nikdo???

ivi88
24. srp 2017

Do jednoho roku 5 krabic na měsíc. Pojišťovna Ministerstva Vnitra.

martyina
autor
24. srp 2017

@ivi88 a jakou jste měli spotřebu?

aletheia
24. srp 2017

Ahoj, jestli je to pet krabic, netusim, ale my meli pro dceru pul roku AC hrazene (vseobecna), po pul roce po dohode s mudr jsme presli na normalni mleko s tim, ze uvidime, jestli bude reakce. Nebyla, takze u nas ok. Jednu krabici, co si vzpominam, jsme meli na zhruba necely tyden ze zacatku. Ale dcera nikdy nepila tolik, kolik by "mela", i dnes v deseti mesicich mi vypije max 150 ml.

ivi88
24. srp 2017

Tak já do 9.měsíců kojila, takže už byl na prikrmech a těch 5 krabic téměř stačilo, dokupovalu jsme jednu měsíčně, což se těch 270,- dalo..

makky1310
24. srp 2017

A holky nevite jak je to po 1 roce? Vcera nam dr predepsala nutrilon ac 2 1 baleni, doplacela jsem jen 1kc (presne vcera bylo synovi 1 rok). Jsme na bezmlecne diete a maly uz moc nepribira tak proto nam ho napsala (do kasi atd..). Jeste 2x denne kojim, to pry ale uz nestaci. Na alergologii jdeme az za 2 mesice.