Po Nutrilonu průjmová, zelená stolice

vcelkalenka
5. led 2017

Ahoj holky,chci se optat zda jste to některá neměly podobně.Malý je od 14 dnů na UM.Asi měsíc byl na Hipp bio combiotik,ale po měsíci nám ho začal odmítat a jedl čím dál míň,tak jsme zavedli Nutrilon pronutra,při každém jídle měl stoličku až do průjmova,začli nám ve stolici i hleny,postupně zelené.Přešli jsme před týdnem na anti colics nutrilon,ale problémy nepřestaly,chvilku to měl průjmové a nyní zelené,což je prý po tomto mlíku normální.Ještě tedy u něj vydržíme.Malého trápí i tak bolení bříška a prdy.Dáváme i lactobacily i kapky na prdy Baby calm.Jinak malý prospívá,přibírá na váze hezky a jinak ho nic netrápí.Jen to jídlo je boj.Stačí mu dát flašku do papulky a už se kroutí.A někdy toho ani moc nevypije.Nechci mu pořád měnit mlíko.Pokud jste to měla nebo máte některá podobně budu ráda za vaše zkušenosti.

sucmar
5. led 2017

My jsme byli od začátku na Pronutra. Pak jsme kvůli bříšku přešli na AntiCollics. No možná tam trochu zlepšení je... Stolice se změnila na řidsi. Až dodelam to, co mám nakoupeno, tak asi začneme dávat Profuturu.

mysickamys3
5. led 2017

Mám 5 měsíční holčičku. S Nutrilonu Máme spatnou zkušenost. Bříško ji trápilo porad, dokud jsme nepřišly na Bebu. Vyzkoušeli jsme 3 druhy Nutrilonu a porad bud plakala, kroutila se, ublinkavala, hrůza. Sedla ji hned nova Beba Sensitive pro citlivější bříška a dite jak vyměněny.

kekulice
5. led 2017

@vcelkalenka nutrilon nesedl ani u jednoho dítka, když už UM, tak Beba. Bylo to výrazně lepší.

yerry
5. led 2017

@vcelkalenka mala byla částečný kojení dva měsíce. Dokrmovala jsme nutrilonem. Brisko ji trápilo do 4 měs. A stolice byla spíše jako hosta kaše. Občas do zelena. Když jsem to říkala mudr. Tak mi řekla že mužem skusi změnit Mliko ale s největší pravděpodobností to nic nevyresi. Všechna ta mlíčka jsou jsou na stejný způsob a mohli by trvat dlouho než bychom našli to či bude vyhovovat nejlíp a zároveň upozornila na to ze menit porad mlíčka není pro dite moc dobře. .. změnu jsem přivedla až v pul roce kdy jsme přešli na Hami a bylo to lepší ...

vcelkalenka
autor
9. led 2017

Ahoj,moc děkuji za příspěvky.Vydrželi jsme na nutrilonu colics a až ted je vidět zlepšení.Malý začal mít normální stoličku a jen jednou,dvakrát za den.Dáváe na prdy kapky baby calm a používáme probiotika od swiss,myslím.Samozřejmě i přes to vše ho prdíky občas potrápí,ale už to není takové jako před týdnem.Taky si myslím že dítko z toho prostě musí vyrůst,a že časem se to spraví postupně samo.