Řev u krmení UM. Měli jste to také tak?
Zdravím mala ma 6tydnu jsme na UM dostali jsme UM nutrilon allergy care syneo od dr...s podezrenim na alergii,,.. nicmene dr rikala at ji to mycham se stavajici bebou mame to cca 4dny.... a mala odednes pri kazdem krmeni neskutecny rev ...parkrat cucne a rev ... meli jste to nekdo tez tak?
@milenaspev ještě můžeš zkusit i jiné UM, treba ji nesedí, nechutná. My jsme vyzkoušeli 6 druhů než jsme přišli na to, že rvala i kvůli tomu, že ji nechutnalo, protože do té doby byla kojená. Chytla se až na Kendamil. Krásně voní a chutná jak opravdové mlíčko
Mléka pro alergiky jsou hořká. Pokud na Bebě neřvala a s novým Nutrilonem ano, zkusila bych pomalejší přechod, ze začátku víc Beby a až si zvykne, tak postupně měnit poměr ve prospěch nutrilonu.
@slunea vymenila jsem savicku a pije v klidu ...tak to zrejme bylo tim ...pomslu menime uz 3dny pije 120ml ze 2odmerek nutrilonu a 2beby...
Měla jsem to stejne, pomohla až zmena mléka.

@milenaspev Moje malá sice nebyla na UM, byla kojená, ale zažívali jsme totéž. Každé kojení trvalo max 5minut a mezitím byly ještě přestávky na řev. Bylo mi to od doktorky vysvětleno tak, že jakmile začne miminko sát, tak se mu hned začnou hýbat střeva a pro některé miminko je to hold nepříjemné až bolestivé. Naše trpěla na bolesti bříška i na koliky zhruba od těch šesti týdnů. Nakonec tím jak nechtěla moc pít, se mléko postupně ztrácelo až jsme ve 4 a půl měsících přešli na UM. A ti tak byla schopna bez řevu pít jen v polospanku po probuzení nebo při nošení a chůzi po schodech, asi ji to dělalo dobře právě na to břicho. A bohužel tě musím zklamat, že to přestalo, až když se sama začala pretacet, prostě víc se hybala a dokázala si ulevit sama. Byla sice drobná, v roce jen 8300g, ale jinak prospívala hezky.
A od těch 4 a půl měsíců jsme začali s prikrmama a ty papala hezky, protože u toho nemusela "sát" a nic ji nebolelo. U nás to chtělo jen se obrnit trpělivostí a davat pít hned po probuzení, ani jsme ji třeba nevyslekali z kombinézy po spaní v kočárku, aby se neprobrala a nevnímala, že pije.