Šlo by si umělé mlíčko připravit přímo do termosky?
Tam by se to nemelo prece kazit kdyz tam nejde vzduch a je to stale teple, ne?
@sarriku Presne tak,ani ja neuznavam porody doma,je to hazard a nezodpovednost vuci sobe a diteti.Sama jsem nerodila podruhe v porodnici,ale to bylo nedobrovolne 😀
@andrrriiik abych priznala ja dojela do porodky pul hodku pred tlacenim🙂)). Si muzeme podat ruce
@sarriku Takze na posledni chvili? 🙂 Muj porod trval celkem pul hodky,do porodnice jsme dojeli uz s malym 😉
Hezký den maminky!
Studuji poslední ročník vysoké školy a v současnosti pracuji na diplomové práci týkající se dětské výživy. Můžete mi prosím pomoci vyplněním dotazníku? Velmi mi tím pomůžete!
http://nakup-detske-vyzivy.vyplnto.cz/
Dotazník se týká obecných nákupních zvyklostí při nákupu dětské výživy a je určen maminkám s dětmi do 3 let.
Moc Vám děkuji za ochotu a pomoc! Evča
@evka_praha vyplněno 🙂

@andrrriiik ano. Tak nejak si to musijou zaridit kdyz mely tolik deti v te dobe:-*. .urcite zemrely zbytecne jen protoze nemely lekarskou peci. Vzdyt pirody doma jsou zpatecnicke a komu jde o pohodli a dobrej pocit z prirozena at si zaplati za porod v porodnim dome a nerodi doma na ukor bezpeci jich obou. Ne kazdy clanek o porodu tady na mk mohl dobre dopadnout. (Napr spatne svinuta deloha nebo velka hlava a vex) atd...omlouvam se zakladatelce za offtopic