Sunar expert AR & Comfort

petrus93
20. srp 2018

Zdravím všechny maminky, mám dotaz ohledně Sunaru Expert AR & Comfort. Mám 3 měsíční holčičku a na tomhle mlíku jsme už od 6 týdne, zkoušeli jsme nejdřív Nutrilon, jenže ten z ní hned lítal a hlavně jak to bylo řídké, tak se mi u toho hrozně dávila. Tak nám v lékárně navrhli tento Sunar a bájo, malá spokojená, mlíčko bylo hustý, takže žádné dávení a po blinkání ani stopa. Jelikož ho většinou v lékárně nemají a musí se objednávat tak berem najednou 5 plechovek a KONEČNĚ se dostávám k tomu podstatnému : najednou mi po něm malá zvrací a zdá se mi řídké a prostě jiné , tak jsem otevřela zas jinou plechovku, ale to samý.. nemáte někdo podobnou zkušenost ? Nerada bych ji to měnila když to vše tak fungovalo, ale už týden se ji to vrací nahoru a taky začala hodně plakat, klidně hodinu v kuse a to u ní neznám :( ..

pecinkaandulkova
28. srp 2018

@petrus93 a neskusela jsi jine melko?
Ono treba ten sunar ji mohl chutnat a zaplnit brisko jen na urcitou dobu a ted ne..ale stim blinkanim by to mohla byt treba alergie nebo prepita..☹ jako prvni bych asi skusila dat jine..podobne tomu..ja sice kojim ale jednou jsem skusila nutrilon ar a je to dost huste..skus uvidis hodne stesti a dej vedet..

petrus93
autor
29. srp 2018

@pecinkaandulkova tak jsme koupili ten samý s jinou šarží a vše najednou v pořádku. No nedalo mi to a zavolala jsem na Sunar co se nám dělo a dovezou nám 5 nových krabic a ty dvě prázdné + tři plné si odvezou. Takže jsem ráda, že to nenechali jen tak. Snad to nepotká více maminek.