Tuhé hovínko po změně značky mléka. Poradíte?
Ahojky holky, opět si jdu pro radu. Malý je na um všeobecně od začátku má problémy s bříškem, ale nějak jsme se tím proválcily a bylo to už lepší, už kadil pravidelně bez trubičky. Začal chodit na nočník a šlo mu to líp, míval to tvrdci, ale po mliku normální ridkou. Jednou dvakrát do týdne, jswm mu dala jen mlíko, aby se opravdu vyprazdnit. Jenže teď před týdnem sem mu změnila mliko na dm značku a opět se nemůže vykadit má to hrozně tuhé mám ještě počkat, nebo mu dát zpátky to mliko řeknu jak to je, měnila sem to kvůli penězům za krabici starého mlika mám tohoto z dm dvě a ještě mi zbyde, když už ji zeleninu ovoce bílkoviny normálně nepřišlo mi už tak důležitý mu kupovat dražší mliko. A omlouvám se za nechutnost.
Vyzkoušely jsme toho hodně a jediný tohle mliko trochu sedělo.
Jinak jsem hodně hlídala jídlo, žádná mrkev, banány a nic co by stavělo. Příkrmy jsem hodně ředila...
Ahoj, a davate prckovi hodne pit treba vody ci caje?? my mame tuhe hovinko, kdyz malo doplnuje tekutiny.
K.
@kvepokorna jojo snažím se to do nej cpát když nechce tak po lžičkach
@nuny11 nam dost pomohlo, kdyz to mela mala teplejsi, jako teplotu mleka a vybzunkla treba 50ml hned naraz

Ahoj, nemám zkušenosti s mlíkem, dcera je kojená, ale měla stejný problém. Nevím co přesně pomohlo, ale nasadila jsem probiotika a dávala pít "džusy" od Hipp - švěstkový a hruškový. Po cca týdnu to začalo být lepší. Když bylo nejhůř paní v lékarně mi doporučila easylax, je to projímadlo. Použila jsem ho jen jednou, kdy mi opravdu celou noc nespala a plakala :( . Držím palce, je to boj.