Zkušenost s hustým Sunarem Ar Comfort pro miminko
Dobrý den,
Máme 2.5 měsíční holčičku, měla hroznou zácpu po klasickým Sunaru tak nam Mudr doporučil ar comfort, ten je ale tak hustý že mi přijde že spíš jen dudla než aby pila místo 120 ml j(+-)ak byla zvyklá vypít, mi vypije 20-60 ml, lahvičky máme Avent anticolic (nedáváme ten modrý nástavec) a dudlík č.3. -nakobec u jídla vždy usne místo hodiny krmim třeba 2 u toho spí a zahodinu jedem na novo celý proces.
Máme to 2 den tak zatím ani nevím jestli bude normálně 💩 nebo ne.
Děkuji
@nikkigingerbread reflux ne ale zácpy měla po comfort Sunaru a vyměnit mlíko úplně zatrhla že kvůli zažívání. ... HiPP měla v porodnici a po něm měla koliky.. rozmíchaný to je dobře ono v tom jsou ty cucky dost vidět a nám se většinou přilepí ke stěně lahvičky 🤷
no tak potom prave nechapu proc vam doporucila ar mliko, vzdyt jsou jine, mnohem setrnejsi k zazivani :/ a jak rikam, u nas to zrovna na zacpu moc nefunguje, mala se bez pomoci vykaka stezi, jen porad tlaci. My ho mame kvuli tomu ze hodne zvraci a po tomhle je to trochu lepsi.. nechces se na to jeste doptat? ja bych AR mliko nedavala pokud neni duvod :(
@nikkigingerbread já mám s tou Mudr celkově docela problém 🤷 , 3 týdny čekám na zadanku na kožní a hledám jinou kde by nás vzali. S tím mlíkem jen přemýšlím který , protože se v nich nevyznám a zas pořád ji to střídat mi taky přijde blbost 🤷 volala jsem do nemocnice a tam mi řekli že ji to měnit nemáme vůbec že se výběrčí do měsíce je v pohodě - což není, když mi po comfort nekala vůbec a u tohodle teda nevím (zatím taky nic) + ten problém to do ní vůbec dostat 🤷)
Ja urcite nejsem odbornik, ale vzhledem k tomu ze ten muj poblion taky vyzadoval spesl UM tak jsem dost patrala a s mudr to resila hodne.. a rikala ze hned jak se zlepsi blinkani tak sup na neAR mliko a klidne radsi driv prikrmy. a ja souhlasim, ono je to AR zahustene skrobem coz vim, ze do male bezduvodne cpat nechci.. Myslim, ze snad kazda znacka UM ma verzi sensitive nebo neco podobneho. Urcite nejsem za to menit po dvou dnech, byt ja zmenu v plince videla snad po druhe flasce, chapu ze si dite potrebuje zvyknout atd. .. a nakonec vzdy je nejdulezitejsi aby mimi bylo spoko 🙏🏻 tak drzim palce at teda bud sedne toto a nebo at brzo najdete neco jineho🙂 (a uprimne, tady ten sunar ar+com je desne hnusny 😂 uplne se mi navaluje kdyz to ochutnam a je mi lito ze to do male cpu😂 ale u nas to zasadni plni - mala blije o poznani min, konecne.)
jen dodam jeste, ze mala ma ted 3,5m a na UM je cca mesic. 2 tydny Beba, 2 tydny ted Sunar. za ten mesic se vykakala bez nejakych obstrukci tak 5x 🙄 taky jsem cekala ze po 3m se to zlomi a bude vse ok, ale uplne neni, no 🙄 za dva tydny chci prejit na obyc neAR UM (jeste nevim jakou znacku) a zacit davat prikrmy.

my jsme prechazely z beby ar na sunar ar comfort.. oproti te bebe je sunar jak voda :D beba fakt netekla vubec a normalne mi ucpala drez, takze jsem to male proste davat nechtela - mela zacpu a kdyz jsem to z ni pracne vydolovala tak to byl zeleny prujem. Ted po tom sunaru ji to taky moc nejde, ale kdyz uz, tak je to aspon zluta kase. Jinak mame lahvicky Mam, dudlik c. 2 a tece to krasne🙂 a tekla i ta mnohem hustejsi beba. tak nevim, mas to dobre rozmichane? obcas se mi stane ze tam zustane zmolek a pak ji to netece. Bebu jsem musela vzdy jeste prohnat pres sitko, u sunaru se mi stane tak 1/10 ze se neco nerozpusti.. ale spis teda nechapu proc vam mudr doporucila ar mliko.. mala ma reflux?