Zkušenosti s dávkováním 130 ml umělého mléka?
Podle krabice dávám správně 130ml mléka podle dr.dávám moc.Mala 1mesic a 2t...A proto malý bolí bříško..Někdo zkušenosti? 🤕🥺
To vypije moje 10 měsíční dcera po 3 hodinách. Ve věku tvé holčičky vypila 60ml každé 2 hodiny. Někdy bříško prostě bolí a odezní to až časem. Pokud vypije méně a má pořád hlad, nevidím nic špatného na tom dát jí víc.
Já to nějak prepocitavala na kg, když chtěla víc, dostala víc... Bříško prostě bolí, u nás cca do 4 měsíců
Právě jestli počítám co psala dr..Tak váha (5kg) x 150: 6 což je dávka = 125ml 1 dávka..Nebudim v noci ..A malá jídlo nevyžaduje..A podle počtu mi sedí i dávkování co je na krabici.. 🤕 Ale i tak dr rekla ze ji dost.. 🤨
130ml mi kolikrát nevypila ani malá, když měla 5 nebo 6 měsíců 😄😄
Souhlasim s komentama vyse...ja bych podle krabice mela delat mliko ze 180ml vody(=200ml mleka) a muj za tyden 4 mesicni syn vypije sotva 150ml..vetsinou dava 130-140ml...taky sem z toho byla dost ve stresu a na prasky ze neji to co by mel...ale prece on sam moc dobre vi kolik toho potrebuje...kdyby mel hlad rekne si takze sem to prestala resit delam 150ml a bud to vypije nebo ne...az mi treba 5x za sebou vypije 150ml tak zvysim davku..

@alex97 no to pije muj trimesicni ☺️Ja se jrabici neridim..spis to prepocitavam na kg …pokud chce jeste ,dostane pokud nevypije , neresim…ale pokud to vypije asi to potrebuje☺️Brisko v tomhle veku proste boli