icon

Zkušenosti s Nutrilon Allergy Care pro kojené děti

anabel321
22. led 2022

Ahoj maminky, dcerka (4 týdny) měla ve stolici krev, doktorka ihned nasadila Nutrilon Allergy care, ihned druhý den bez krve a vše v naprostém pořádku. Dnes je to pět dní a malá ráno měla zase krev v plince, horečky nemá, nepláče....nemáte někdo s tím zkušenosti? K Dr jdeme v pondělí

zizkmi
22. led 2022

@anabel321 osobni zkusenost nemam, synovi stacilo, ze jsem vyloucila mleko a na Nutrilon reakci nemel. Ale co jsem kdysi vycetla, tak nekterym detem vadi i stopy mleka ( to ma treba kamarad) a dostavaji Neocate. Ten nema vubec zadne mlecne bilkoviny

i_vet2
23. led 2022

Mému synovi ten nutrilon ac nestačil a dostal neocate tak bylo vše v pořádku , po roce přešel zas na nutrilon ac a už ho toleruje ☺️

anabel321
autor
23. led 2022

@i_vet2 můžu se zeptat kolik jste dopláceli na mlíčko? My jsme teď v Nemocnici a zatím všechny výsledky v pořádku....

ajuse21
23. led 2022

@anabel321 já doplácela v dr.maxovi s tou jejich kartou asi 60 Kč

martinau5
23. led 2022

Dle všeho to vypadá, že Nutrilon nestačí a měla by dostávat Neocate. My jsme měli nejdříve Syneo, pak Digestive a nakonec jsme taky skončili na Neocate. Ale u nás to nakonec vypadá, že nemá alergii, jen má citlivější zažívání a měl problémy strávit bílkovinu. Když už je krev, tak už s největší pravděpodobnosti bude alergie.

zizkmi
23. led 2022

@anabel321 me jste se primo neptala, ale ja jsem kupovala a kupuju Nutrilon v Agel lekarne. Kdyz jsem v Dr.Max doplacela 80,- tak v Agelu jen 50,- a to mam kartu do obou lekaren. Stejne tak kdyz ho dokupuju uz bez receptu : dr max 480,- a Agel 358,-. Docela rozdil